برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

پيده چانتيک؛ غذاي دوست داشتني ترکيه اي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ مواد خمير : شير ولرم: ۱ ليوان آب ولرم: ۲ ليوان روغن_مايع : ۱/۲ ليوان شکر : ۱ قاشق غذاخوري نمک : ۱ قاشق مرباخوري پر خمير_مايه خشک فوري : ۱ پاکت (۱۰ گرم و يا ۱ قاشق غذاخوري) سفيده_تخم_مرغ : ۱ عدد (زرده براي روي آن) آرد : حدود ۸-۷ ليوان مواد پيده : گوشت_چرخکرده : ۴۰۰-۳۵۰ گرم فلفل_سبز : ۳-۲ عدد فلفل_قرمز : ۲-۱ عدد پياز بزرگ: ۱ عدد سير : ۲ حبه گوجه_فرنگي بزرگ: ۲ عدد جعفري : ۱ مشت فلفل_سياه ، فلفل قرمز پرک شده، پودر فلفل قرمز، آويشن، نمک مواد رومال : زرده_تخم_مرغ : ۱ عدد طرز تهيه: تمامي سبزيجات ريز خرد کنيد همه ي مواد وسط پيده را در ظرفي ريخته خوب مخلوط کنيد. ابتدا آب ولرم، شير، شکر و خمير مايه را داخل ظرفي بريزيد. هم بزنيد و چند دقيقه نگه داريد خمير مايه آب شود و کمي کف کند. سپس مواد مايع را اضافه کرده هم بزنيد. آرد را آرام آرام اضافه کنيد. حداقل ۵ دقيقه ورز دهيد. خمير نرمي که کمي به دست بچسبد، درست کنيد. سپس روي خمير را بپوشانيد و حداقل ۱ ساعت در دماي اتاق تا زماني که حجمش دو برابر شود استراحت بدهيد. خمير عمل آمده را يکي دو مرتبه ورز دهيد تا بوي خمير مايه از بين برود. دستتان را به آرد آغشته کنيد و يا کمي چرب کنيد تکه هايي از خمير به اندازه نارنگي جدا کرده گرد کنيد. روي سيني که کاغذ روغني انداختيد با فاصله بچينيد. با اين خمير در اين ابعاد جمعا ۱۴ عدد پيده درست مي شود. با فشار دادن وسط خميرها، آنها را نازکتر کنيد. کناره هايش بلند (کلفت) بماند. از موادي که حاضر کرديد، به مقدار زيادي وسط پيده ها گذاشته پهن کنيد. ۱۵-۱۰ دقيقه داخل سيني استراحت بدهيد. سپس بدون اينکه فشار دهيد کناره هايش زرده تخم مرغ بماليد. داخل فر با دماي ۱۹۰ درجه سانتيگراد تا زماني که سرخ شود بپزيد. نوش جان 😍 برگرفته از اينستاگرام تايم غذا ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره