برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

پيراشکي سيب زميني؛ مخصوص فست فود خورها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ 😋مواد خمير : آب : ۴۰۰ ميلي ليتر (حدود ۱.۵ ليوان) نمک : ۱ قاشق غذاخوري مايه_خمير_فوري : ۱۱ گرم (۱ قاشق غذاخوري) آرد : ۷۰۰ گرم (تقريبي) شکر : ۱ قاشق غذاخوري روغن : ۵۰ ميلي ليتر 😋مواد مياني پيراشکي : سيب_زميني آبپز پياز نگيني خرد شده فلفل_قرمز ، فلفل_سياه و نمک جعفري تازه خرد شده روغن : براي سرخ کردن طرز تهيه: همه مواد خمير بجز آرد را مخلوط کنيد و کم کم آرد را اضافه کنيد (چون نوع آردها با هم فرق داره) تا خمير نسبتاً لطيفي بدست بياد و روي خمير را پوشانده و يک ساعت در دماي محيط استراحت دهيد تا حجم خمير دو برابر شود. براي مواد مياني، پياز را در روغن سرخ کنيد و نمک، فلفل زده و سيب زميني هاي آبپز را اضافه و خوب مخلوط، ميکس کنيد و در آخر هم جعفري خرد شده را اضافه کنيد. خمير را به چونه هاي مساوي تقسيم کنيد و طبق فيلم مقداري از مواد را در وسط خمير گذاشته، شکل دهيد و در روغن شناور سرخ کنيد. (در روغن شناور کمتر روغن به خورد خمير مي رود). برگرفته از تايم غذا ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد