آخرين خبر/
😋مواد خمير :
آب : ۴۰۰ ميلي ليتر (حدود ۱.۵ ليوان)
نمک : ۱ قاشق غذاخوري
مايه_خمير_فوري : ۱۱ گرم (۱ قاشق غذاخوري)
آرد : ۷۰۰ گرم (تقريبي)
شکر : ۱ قاشق غذاخوري
روغن : ۵۰ ميلي ليتر
😋مواد مياني پيراشکي :
سيب_زميني آبپز
پياز نگيني خرد شده
فلفل_قرمز ، فلفل_سياه و نمک
جعفري تازه خرد شده
روغن : براي سرخ کردن
طرز تهيه:
همه مواد خمير بجز آرد را مخلوط کنيد و کم کم آرد را اضافه کنيد (چون نوع آردها با هم فرق داره) تا خمير نسبتاً لطيفي بدست بياد و روي خمير را پوشانده و يک ساعت در دماي محيط استراحت دهيد تا حجم خمير دو برابر شود.
براي مواد مياني، پياز را در روغن سرخ کنيد و نمک، فلفل زده و سيب زميني هاي آبپز را اضافه و خوب مخلوط، ميکس کنيد و در آخر هم جعفري خرد شده را اضافه کنيد.
خمير را به چونه هاي مساوي تقسيم کنيد و طبق فيلم مقداري از مواد را در وسط خمير گذاشته، شکل دهيد و در روغن شناور سرخ کنيد. (در روغن شناور کمتر روغن به خورد خمير مي رود).
برگرفته از تايم غذا
بازار