غذاي اصلي/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب
بيتوته/ چي لازم دارم: مرغ تکه اي به تعداد نفرات آلو بخارا براي هر تکه مرغ 3-5 عدد پياز درشت رنده شده 1 عدد رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري رب انار يا آلوچه در صورت لازم 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم شکر 3 قاشق غذاخوري چطور بپزم: ابتدا تکه هاي مرغ را که به آن ها ادويه و نمک زده ايم را در روغن سرخ مي کنيم و از روغن خارج مي کنيم. سپس در همان روغن پياز رنده شده اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا طلايي شوند بعد از آن رب ااضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا خوشرنگ شود سپس کمي آب مي ريزيم و مرغ هاي سرخ شده را اضافه مي کنيم تا بپزد. وقتي جا افتاد آلوها را به همراه شکر اضافه مي کنيم تا چند جوش بزند و جا بيفتد. بعضي از آلو خورشتي ها شيرين هستند و ترش نيستند در اين صورت ديگر احتياجي به شکر نيست ولي اگر ترش و ملس دوست داشتيد مي توانيد کمي رب آلوچه يا رب انار به همراه شکر اضافه کنيد و اما اگر آلوهايتان ترش بودمي توانيد به آن ها شکر اضافه کنيد تا ملس شود و احتياجي به رب انار نيست. آلوهاي من زودپز بودند و آن ها را حيس ندادم ولي اگر آلوهايتان دير مي پزند کمي از قبل در آب خيس بدهيد.