غذاي اصلي/ ته چين اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند
جام جم/ ته چين اسفناج غذايي فوق العاده خوشمزه و عامه پسند است.با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداري کردن کودکان در مصرف آن بهترين روش براي استفاده از آن پخت به اين شکل ميباشد.آموزش تهيه را در آشپزخانه نمناک ببينيد. چي لازم دارم: گوشت: 600 گرم برنج: 5 تا 6 پيمانه اسفناج: 800 گرم نمک و فلفل: به اندازه لازم رب انار: 1 پيمانه روغن: به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا برنج را بشوييد و نمک بزنيد و خيس کنيد. گوشت را هم با يک عدد پياز خرد شده و فلفل بپزيد. کف روي آن را بگيريد و بعد از پخت، مقداري از آب آن را براي دم گذاشتن برنج، نگهداريد. اسفناج ها را شسته و نيمه خرد کنيد و در روغن تفت دهيد و با رب انار آن را مخلوط کنيد. برنج را هم آبکش کنيد. در يک قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و چند برش حلقه اي سيب زميني را براي ته ديگ، کف قابلمه بچينيد و روي آنها را نمک بپاشيد. سپس از برنج با کفگير روي سيب زميني ها ريخته و بعد هم از گوشت و اسفناج سرخ شده را روي برنج بريزيد و رويش را با برنج بپوشانيد. مقداري از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده روي برنج بريزيد و آن را دم بگذاريد. اگر طعم ترش تري را مي پسنديد، مي توانيد يک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنيد و سپس آن را دم بگذاريد.