شيريني ها/ طعم «قرابيه يوناني» شما را متحير مي کند!
ايران کوک/ چي لازم دارم: کره 250 گرم . وانيل 1 قاشق چايخوري . خاک قند 160 گرم . تخم مرغ 1 عدد بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري . پودر بادام 90 گرم . آرد 450 گرم . پودر جوز هندي 1/2 قاشق چايخوري خاک قند 3/4 ليوان . آب 1 فنجان . گلاب 2 قاشق . خلال بادام به دلخواه چه جوري درست ميشه: فر را تا دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد. کره و اسانس وانيل، شکر و پودر جوز هندي را در ظرفي با همزن خوب مخلوط کنيد. تخم مرغ ها را درون آن بشکنيد و سپس پودر بادام را به آن اضافه کنيد. در ظرفي جداگانه بيکينگ پودر و آرد را باهم خوب مخلوط کنيد و به مخلوط تخم مرغي اضافه کنيد. پس از اينکه مواد را خوب باهم ميکس کرديد، خميري بدست مي آيد که بايد آن را با دست تميز ورز دهيد. اگر خمير چسبنده بود بازهم کمي آرد اضافه کنيد. از خمير به اندازه ي دلخوه برداريد و آن را گلوله کنيد و سپس به شکل هلالي در بياوريد. اگر دوست داشتيد مي توانيد کمي خلال بادام روي خمير هر شيريني بچسبانيد. در سيني فر کاغذ شيريني بيندازيد و باقلوا ها را با فاصله از هم روي سيني بچينيد. شيريني ها را به مدت 15 الي 20 دقيقه در فر قرار دهيد و بپزيد. مخلوطي از آب و گلاب درست کنيد و وقتي شيريني ها را بيرون آورديد آنها را يه لحظه در مخلوط گلاب فرو کنيد و سپس در خاک قند بغلطانيد.