شيريني ها/ کيک اسفناج و پسته؛ براي سلايق خاص
سوران/ چي لازم دارم: تخم مرغ سه عدد شکر 10 قاشق سوپخوري پوره اسفناج و روغن از هر کدام يک پيمانه شير نصف پيمانه وانيل 1/4قاشق چايخوري بيکينگ پودر نصف قاشق چايخوري پسته خردشده نصف پيمانه آرد هشت قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: تخممرغها و شکر را زده تا جايي که کرمرنگ و حجيم شوند. شير و روغن را اضافه کرده و هم بزنيد. سپس اسفناج را با مواد مخلوط کنيد. آرد و بيکينگپودر را الک کرده و همراه با وانيل و پسته به مواد اضافه و هم بزنيد. قالب را چرب کرده و مايه کيک را در آن ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه قرار دهيد.