غذاي اصلي/ طرز تهيه «پيتزاي سيب زميني»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: مواد لازم کف پيتزا: سيبزميني .................. 2 عدد بزرگ تخممرغ ...................... 2 عدد پنير چدار .................... 50 گرم(رنده شده) پنير سفيد ................... 3 قاشق غذاخوري فلفل سبز شيرين .......... 1 عدد فلفل سياه ................... 1 قاشق چايخوري نمک ........................... 1 قاشق چايخوري روغن زيتون ................ 2 قاشق غذاخوري کره ............................ به مقدار لازم . مواد لازم روي پيتزا: سوسيس .................... 100 گرم پنير چدار .................... 50 گرم(رنده شده) گوجهي گيلاسي ............ 5 يا 6 عدد چطوري درست کنم: فلفل_سبز شيرين را در روغن_زيتون تفت ميدهيم و کنار ميگذاريم. سيبزمينيها را پخته و در يک ظرف مناسب رنده ميکنيم سپس تخم_مرغ را اضافه کرده و به خوبي مخلوط ميکنيم تا يکدست شود سپس پنير چدار رنده شده، پنير_سفيد خرد شده، فلفل_سياه ، نمک و فلفل سبزهاي تفت داده شده را به مواد اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم. داخل يک تابهي نچسب را با کره چرب کرده و مخلوط سيبزميني را در تابه ريخته و کاملا در تابه پهن ميکنيم و روي آن را صاف ميکنيم. دَرِ تابه را گذاشته و تابه را روي شعله ي کم اجاق قرار ميدهيم تا کف لايهي سيبزميني بپزد و طلايي شود سپس لايهي سيبزميني را به کمک درِ تابه و يا يک سيني و يا بشقاب پهن برميگردانيم و پنير_چدار رنده شده را روي لايهي سيبزمينيِ درون تابه ميريزيم و بعد از اين که پنير کمي ذوب شد، سوسيس هاي از قبل سرخ شده را روي پنير ميچينيم. گوجه هاي يلاسي را نيز از حلقه حلقه کرده و روي پيتزا ميچينم و مقداري پنير چدار روي آن ريخته و درِ تابه را ميگذاريم تا کف لايهي سيبزميني نيز بپزد و طلايي شود سپس پيتزا_سيب_زميني را برش زده و داغ سرو ميکنيم.