چگونه پياز را در فريزر نگه داريم؟
چگونه/ در تين مطلب شيوه صحيح منجمد کردن پياز را آموزش ميدهيم که چگونه پياز را درفريز نگهداري کنيم که سالم فريز شود و براي سلامتي زيان نداشته باشد و خاصيتش حفظ شود اکنون باهم مراحل نگهداري پياز را مي خوانيم ۱-پياز هايي که براي فريز کردن مناسب هستند را انتخاب کنيد. پياز هايي انتخاب کنيد که تازه باشند و لکه و کپک نداشته باشند. ۲-پوست بيروني پياز را بکنيد. ۳-پياز را خرد کنيد. نيازي به پختن پياز قبل از منجمد کردن آن نيست. ۴-پياز هاي خرد شده را در يک کيسه زيپ لاک پر کنيد.مقداري از بالاي کيسه را خالي بگذاريد تا جا براي افزايش حجم در حين انجماد داشته باشد. اگر از يک کيسه زيپ لاک استفاده مي کنيد، قبل از بستن، به آرامي آن را فشار دهيد تا هواي اضافي آن خارج شود. تا جايي که مي توانيد بسته بندي را صاف کنيد. اين کار به بالا بردن سرعت انجماد و تکه کردن مقدار کوچکي از آن – وقتي مي خواهيد از پياز ها در غذايتان استفاده کنيد- کمک مي کند. پياز ها را به سمت انتهاي کيسه فشار دهيد تا تخت شوند. به جاي استفاده از يک کيسه، از کيسه هاي بيشتري استفاده کنيد. ۵-روي کيسه برچسبي بچسبانيد و روي آن تاريخ بزنيد. ۶-کيسه يا کيسه ها را روي يک سيني فلزي قرار دهيد. باز هم پياز ها را کمي فشار دهيد تا صاف شوند و مطمئن شويد به طور مساوي يخ مي زنند و تا جايي که ممکن است تخت هستند. سپس آنها را داخل فريزر قرار دهيد و بگذاريد يخ بزنند. ۷-پياز ها را روي هم بچينيد. وقتي پياز ها در کيسه ها خشک شدند، مي توان آنها را منظم تر روي هم چيد و به اين ترتيب فضاي کمتري را در فريزر اشغال مي کنند. ۸-براي استفاده، به مقدار مورد نياز از پياز ها را جدا کرده و به غذايتان اضافه کنيد. پياز منجمد را مي توان به سوپ ها، خورش ها، سس ها، گوشت چرخ کرده و … اضافه کرد. نکات و هشدارها پياز منجمد را مي توان ۳ تا ۶ ماه نگه داشت. اما بهتر است ظرف ۶ هفته مصرف شود، چرا که بعد از اين مدت طعم خود را از دست مي دهد و تا ۶ ماه به طور کامل طعم خود را از دست داده است. در طول ۶ هفته هم پياز مي تواند عطر و طعم قوي خود را به ديگر مواد غذايي موجود در فريزر بدهد. بنابراين آنها را نزديک يا روي مواد غذايي ديگر قرار ندهيد.