آخرین خبر/ چی لازم دارم:
مرغ بدون استخوان: 600 گرم (من از مخلوط ران و سینه استفاده کردم به نظرم خوشمزه تر و لطیف تره:see_no_evil:) پیاز :1عدد بزرگ رنده شده
کره : 2/3 کره 50 گرمی...حدوداً 35 گرم
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده و غلیظ : 2 قاشق غذا خوری
زردچوبه،فلفل و نمک :به میزان لازم

چطوری درست کنم:
ابتدا مرغ رو دو بار چرخ میکنم و پشت سرش پیاز رو هم چرخ میکنم (اینکار باعث میشه دیگه گوشتی هم داخل محفظه دستگاه چرخ گوشتمون نمونه نمک و زردچوبه و فلفل و زعفران و کره نرم شده (که عطر خیلی خوبی به کبابمون میده)و جعفری رو (که سریع السیر پریدم و از باغچه کشت کردم.به مایه ی گوشتم اضافه میکنم و حسابی مخلوط میکنم...من آب پیاز رو نگرفتم...چون اصلا آبکی نشد و حسابی منسجم بود..اگه مواد شما آبکی بود میتونید آبشو بگیرید...ولی اگه دقیقا با همین اندازه ها درست کنید محاله شل یا آبکی بشه موادتون.
موادم یه مقدار ورز دادم و سلفون کشیدم و 2 ساعت گذاشتم یخچال تا حسابی مزه ها به خرد هم برن.

بعد دو ساعت یکی دو قاشق روغن تو تابه ریختم و داخل دستگاه کباب زن که عکسش رو تو کانال براتون میزارم پاکت فریزر پهن کردم و یه مقدار چربش کردم و از موادم به اندازه یه قاشق خیلی پر داخلش گذاشتم و بهش فرم دادم و داخل روغن سرخ کردم....مراحل کارو مرحله به مرحله برای دوستان مبتدی و تازه عروسها داخل کانال گذاشتم.

عطر و طعم این کباب معرکه است ...یعنی وقتی رو گازه عطرش بلند میشه دیوانه میکنه ...دوست داری داغ داغ بخوریش.این مقدار مواد حدوداً 13 تا کباب به اندازه کف دست بهم داد...امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید.




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید