غذاي اصلي/ کباب تابه اي مرغ مخصوص
آخرين خبر/ چي لازم دارم: مرغ بدون استخوان: 600 گرم (من از مخلوط ران و سينه استفاده کردم به نظرم خوشمزه تر و لطيف تره:see_no_evil:) پياز :1عدد بزرگ رنده شده کره : 2/3 کره 50 گرمي...حدوداً 35 گرم جعفري خرد شده : 3 قاشق غذا خوري زعفران دم کرده و غليظ : 2 قاشق غذا خوري زردچوبه،فلفل و نمک :به ميزان لازم چطوري درست کنم: ابتدا مرغ رو دو بار چرخ ميکنم و پشت سرش پياز رو هم چرخ ميکنم (اينکار باعث ميشه ديگه گوشتي هم داخل محفظه دستگاه چرخ گوشتمون نمونه نمک و زردچوبه و فلفل و زعفران و کره نرم شده (که عطر خيلي خوبي به کبابمون ميده)و جعفري رو (که سريع السير پريدم و از باغچه کشت کردم.به مايه ي گوشتم اضافه ميکنم و حسابي مخلوط ميکنم...من آب پياز رو نگرفتم...چون اصلا آبکي نشد و حسابي منسجم بود..اگه مواد شما آبکي بود ميتونيد آبشو بگيريد...ولي اگه دقيقا با همين اندازه ها درست کنيد محاله شل يا آبکي بشه موادتون. موادم يه مقدار ورز دادم و سلفون کشيدم و 2 ساعت گذاشتم يخچال تا حسابي مزه ها به خرد هم برن. بعد دو ساعت يکي دو قاشق روغن تو تابه ريختم و داخل دستگاه کباب زن که عکسش رو تو کانال براتون ميزارم پاکت فريزر پهن کردم و يه مقدار چربش کردم و از موادم به اندازه يه قاشق خيلي پر داخلش گذاشتم و بهش فرم دادم و داخل روغن سرخ کردم....مراحل کارو مرحله به مرحله براي دوستان مبتدي و تازه عروسها داخل کانال گذاشتم. عطر و طعم اين کباب معرکه است ...يعني وقتي رو گازه عطرش بلند ميشه ديوانه ميکنه ...دوست داري داغ داغ بخوريش.اين مقدار مواد حدوداً 13 تا کباب به اندازه کف دست بهم داد...اميدوارم درست کنيد و لذتشو ببريد.