دستور تهيه ساده ترين کوکي خانگي
ايران کوک/ کوکي عسل و کنجد يک نوع کوکي خوشمزه براي همه ي سليقه هاست. اين کوکي عسلي يکي از قديمي ترين کوکي هاي رومي هست که طعم اصليش رو از کنجد و عسل ميگيره. با وجود اين که از ترکيب عسل و شکر درست ميشه اما خيلي شيرين نيست که اذيتتون کنه. در ضمن بافت ترد و نرمي داره که باعث ميشه همه دوستش داشته باشن. اگه ميخواين يه کوکي تهيه کنين که مثل کوکي وانيلي، کوکي کشمشي و کوکي شکري مواد اوليه ي زيادي نياز نداشته باشه اما خوشمزه و جذاب باشه، کوکي عسل و کنجد بهترين انتخابه. چون اين کوکي فقط به آرد، تخم مرغ، شکر، عسل، کنجد و کره نياز داره و خيلي آسون و سريع هم تهيه ميشه. تنها نکته اي هم که داره اينه که بايد به خمير يک ساعت استراحت بدين تا خودش رو بگيره و منسجم بشه. کوکي کنجد و عسل خيلي مقويه. به همين دليله که براي عصرونه ي همه ي اعضاي خونواده و حتي براي زنگ تفريح مدرسه ي بچه ها يه خوراکي سالم و دوست داشتنيه. مخصوصا چون خودتون توي خونه تهيه مي کنين و از بهداشتي و تازه بودنش اطمينان کامل دارين. فکر کنم يکي از آسون ترين مدل هاي کوکي و بيسکوييت باشه که ميشه باهاش دل همه رو به دست آورد. خب ديگه… کم کم مواد اوليه کوکي عسل و کنجد رو آماده کنين که ميخوايم با هم اين کوکي هيجان انگيز رو تهيه کنيم. چي لازم دارم: آرد شيريني پزي 225 گرم (1 و 1/2 پيمانه) کره 100 گرم شکر 60 گرم تخم مرغ 1 عدد کنجد 40 گرم (1/4 پيمانه) عسل 4 قاشق غذاخوري نمک به ميزان لازم عسل و کنجد مقداري براي تزيين چه جوري درست ميشه: مرحله اول: ابتدا به کمک يک همزن برقي يا ميکسر، کره و شکر را به خوبي با هم مخلوط کنيد تا نرم و خامه اي شوند. حدودا 5 دقيقه زمان براي اين کار کافي است. مرحله دوم: تخم مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنيد و با همزن برقي مواد را با هم ترکيب کنيد. مرحله سوم: در اين مرحله از تهيه کوکي عسل و کنجد مي بايست کنجد و آرد را اضافه کنيد. بهتر است آرد را روي بقيه مواد الک کنيد. مرحله چهارم: مواد کوکي را خوب با هم مخلوط کنيد. خمير به دست آمده را ورز دهيد و به سرعت آن را به شکل يک توپ گرد در بياوريد. خمير کوکي را فشار دهيد تا کمي تخت شود. سپس روي آن را با کيسه ي پلاستيکي بپوشانيد و اجازه دهيد خمير به مدت يک ساعت در يخچال استراحت کند. مرحله پنجم: فر را روشن کنيد تا در دماي 180 درجه ي سانتي گراد کم کم گرم شود. خمير را به صورت توپ هاي گرد به اندازه ي گردو شکل دهيد. روي سيني فر يک کاغذ روغني پهن کنيد و کوکي ها را در آن بچينيد. روي کوکي ها را فشار دهيد تا کمي تخت شوند. مرحله آخر: به کمک يک قلم مو يا براش مخصوص، روي کوکي ها را به عسل آغشته کنيد. سپس کمي کنجد روي آن ها بپاشيد. حالا کوکي کنجد و عسل را در طبقه ي وسط فر به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد. وقتي کوکي ها به رنگ قهوه اي روشن درآمدند، آماده ي برداشتن از فر هستند. صبر کنيد تا خنک شوند و سپس آن ها را از کاغذ روغني جدا کنيد. کوکي عسل و کنجد را ميتوانيد به همراه انواع نوشيدني ها نوش جان نماييد. -دستور تهيه کوکي عسل و کنجد از سايت cookiecompanion ترجمه شده است.