ميز اردور/ ژله توت فرنگي ژاپني؛ شفاف و شيک
نمناک/ چي لازم دارم: ژلاتين : 2 قاشق سوپ خوري آب : يک فنجان شکر : يک و نيم فنجان سفيده تخم مرغ : 2 عدد پوست ليمو ترش : يک قاشق مرباخوري آب ليموترش : يک قاشق سوپ خوري توت فرنگي :125 گرم چه جوري درست ميشه: درست کردن ژله روشهاي مختلفي دارد که اينبار قصد داريم روش تهيه ژله به سبک ژاپني ها را آموزش دهيم. ابتدا توت فرنگي ها را شسته آنها را به شکل حلقه اي برش بزنيد، و يا ريز خرد کنيد . بستگي به سليقه خودتان دارد سپس يک فنجان آب را در قابلمه اي ريخته و اجازه دهيد بجوشد ، پودر ژلاتين را داخل آبجوش ريخته و خوب هم بزنيد تا حل شود. ژلاتين را از روي حرارت برداريد تا کمي خنک شود و در اين فاصله تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و در صورت سالم بودن زرده هاي آن را برداشته و سفيده ها را خوب هم بزنيد تا کف کند. در اين مرحله مخلوط آب و ژلاتين را به تدريج به سفيده ها افزوده و به هم زدن خود ادامه دهيد. در مرحله بعد آبليمو و خلال خلال پوست ليمو را افزوده و تا جايي هم بزنيد که مواد غليظ شود حالا قالب مورد نظر خود را چرب کرده و مواد را داخل آن بريزيد و برش هاي توت فرنگي را داخل مواد ريخته و کمي فشار دهيد تا داخل مايه ژل فرو رود. حالا قالب را داخل يخچال بگذاريد و اجازه دهيد خوب بسته شود سپس بعد از بسته شدن ژله آن را در ديس پذيرايي برگردانيد و با کمي خامه و چند تا توت فرنگي تزيين کنيد. البته ميتوانيد ژله را در ليوان هاي شيشه اي و يا بستني خوري بلوري بريزيد و ژله را داخل همان سرو نماييد.