شام/ سالاد مرغ را به سبک آسيايي کامل و مغذي ميل کنيد
فوت و فن/ سالاد مرغ تايلندي بسيار آسان و خيلي سريع تهيه ميشود. طعمش هم با همه سالاد مرغهايي که تاکنون خوردهايد فرق دارد. تعداد: ۶ نفر زمان تهيه: ۲۰ دقيقه چي لازم دارم: يک کيلوگرم مرغ پخته شده ۴ پيمانه آب ۱۷۰ گرم نودل ¾ پيمانه کره بادام زميني پرچرب ¾ پيمانه شير نارگيل ¼ پيمانه گشنيز تازه ¼ پيمانه آب ليموترش يک قاشق غذاخوري شکر ¾ قاشق چايخوري نمک ¼ قاشق چايخوري فلفل قرمز يک عدد خيار کوچک پيازچه چه جوري درست ميشه: استخوان و پوست مرغها را جدا کنيد و سپس آنها را به رشتههاي باريک برش بزنيد. در يک قابلمه متوسط، آب را بگذاريد بجوشد. نودلها را طبق دستور نوشته شده روي پاکت بپزيد و سپس از روي حرارت برداريد. اجازه دهيد ۵ دقيقه در آب بماند. در اين فاصله، در يک کاسه بزرگ، کره بادامزميني، شير نارگيل، گشنيز، آب ليموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با يکديگر مخلوط کنيد. مرغها، خيار و پيازچه را به آنها اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. نودلها را آبکش کنيد. در يک کاسه ديگر، مخلوط مرغ و نودلها را با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا مواد به خورد هم بروند. ارزش غذايي: کالري: ۴۷۶ چربي: ۲۵ گرم کلسترول: ۶۷ گرم کربوهيدرات: ۳۰ گرم فيبر: ۳ گرم قند: ۲۱ گرم پروتئين: ۳۵ گرم سديم: ۸۱۷ ميليگرم