غذاي اصلي/ خوراک مرغ را متنوع تر از هميشه بپزيد
فوت و فن/ مرغ با کدو با سالاد تند سبزيجات بسيار عالي ميشود و در کمتر از ۳۰ دقيقه نيز آماده ميشود. تعداد: ۴ نفر زمان تهيه و پخت: ۲۵ دقيقه چي لازم دارم: ۴۵۰ گرم مرغ بريان ۳ قاشق غذاخوري روغن زيتون ۴ عدد کدو متوسط ۲ حبه سير رنده شده يک پيمانه گوجهفرنگي دونيم شده ¼ قاشق چايخوري نمک ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه چطور بپزم: مرغ را به تکههاي دلخواه تقسيم کنيد. روغن زيتون را در تابه و روي حرارت ملايم گرم کنيد. مرغها را ۳ تا ۴ دقيقه تفت دهيد تا هم گرم شوند و هم پوستشان کاملا برشته و طلايي شوند. سپس از تابه خارج کنيد. کدوها، سير و ¼ قاشق چايخوري نمک و فلفل سياه را درون تابه بريزيد. دو دقيقه تفت دهيد. مرغها را به تابه بازگردانيد. در تابه را بگذاريد و ۱۰ دقيقه با هم بپزيد تا مواد طعم يکديگر را بگيرند. گوجهفرنگي را دو دقيقه آخر اضافه کنيد. آنها را در ظرف بکشيد و با سبزيجات تازه يا سالاد سرو کنيد. ارزش غذايي: کالري: ۳۸۵ چربي: ۲۱ گرم کلسترول: ۱۲۵ گرم کربوهيدرات: ۶ گرم فيبر: ۲ گرم قند: ۰ گرم پروتئين: ۴۲ گرم آهن: ۳ گرم پتاسيم: ۶۸۴ ميليگرم کلسيم: ۶۱ ميليگرم سديم: ۲۷۷ ميليگرم