شيريني ها/ طرز تهيه براوني کدو تنبل
نمناک/براي عصرانه ي شيک و دلچسپ پيشنهاد براواني کدو تنبل را به هيچ وجه فراموش نفرماييد. مواد لازم براي براوني کدو تنبل شکلات رنده شده 115 گرم کره مکعبي خرد شده سه چهارم فنجان شکر 1 و يک چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ 3 عدد عصاره وانيل 1 ق چ نمک يک چهارم ق چ آرد 1 فنجان مواد لازم براي پوره کدو تنبل پنير خامه اي نرم 115 گرم پوره کدو تنبل نصف فنجان شکر يک چهارم فنجان ادويه پاي کدو تنبل 1 و نيم ق چ عصاره وانيل نصف ق چ مواد لازم براي گاناش شکلات رنده شده 115 گرم خامه نصف فنجان طرز تهيه براواني کدو تنبل فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود . سيني فر 20 سانتي را با کاغذ روغني بپوشانيد . کره و شکلات را روي حرارت بخار آب بگذاريد تا ذوب شود . کمي که از حرارت افتاد ، شکر ، تخم مرغ ، وانيل و نمک را اضافه کرده مخلوط نماييد آرد را کم کم اضافه کرده هم بزنيد تا خمير يکدست شود . مواد پوره کدو تنبل را با هم مخلوط نموده در غذاساز بريزيد تا يکدست شود و کناري بگذاريد . همچنين بخوانيد : دستور تهيه انواع کيک و شيريني سه چهارم از خمير را کف سيني ريخته صاف کنيد . ترکيب پوره کدو تنبل را قاشق قاشق و جدا از هم روي خمير شکلاتي بريزيد . با قاشق بين پوره ها را با باقيمانده ي خمير شکلاتي پر کنيد و با يک چاقو يا خلال دندان در جهت هاي مختلف روي خمير بکشيد تا پوره و خمير شکلاتي کمي در هم بروند و روي نانتان طرحدار شود . براوني را به مدت 30 – 35 دقيقه در فر بگذاريد تا بپزد . بعد ازينکه کاملا خنک شد براي تهيه گاناش روي آن خامه را روي حرارت بگذاريد تا داغ شود ولي به جوش نيايد سپس روي شکلات ها ريخته و بگذاريد 3 دقيقه بماند و هم بزنيد تا شکلات کاملا ذوب شده يکدست شود و روي براوني را با گاناش شکلاتي بپوشانيد و برش بزنيد