نمناک/برای عصرانه ی شیک و دلچسپ پیشنهاد براوانی کدو تنبل را به هیچ وجه فراموش نفرمایید.
مواد لازم برای براونی کدو تنبل

شکلات رنده شده 115 گرم
کره مکعبی خرد شده سه چهارم فنجان
شکر 1 و یک چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
عصاره وانیل 1 ق چ
نمک یک چهارم ق چ
آرد 1 فنجان

مواد لازم برای پوره کدو تنبل

پنیر خامه ای نرم 115 گرم
پوره کدو تنبل نصف فنجان
شکر یک چهارم فنجان
ادویه پای کدو تنبل 1 و نیم ق چ
عصاره وانیل نصف ق چ

مواد لازم برای گاناش

شکلات رنده شده 115 گرم
خامه نصف فنجان


طرز تهیه براوانی کدو تنبل
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
سینی فر 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید .
کره و شکلات را روی حرارت بخار آب بگذارید تا ذوب شود .
کمی که از حرارت افتاد ، شکر ، تخم مرغ ، وانیل و نمک را اضافه کرده مخلوط نمایید آرد را کم کم اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
مواد پوره کدو تنبل را با هم مخلوط نموده در غذاساز بریزید تا یکدست شود و کناری بگذارید .
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی
سه چهارم از خمیر را کف سینی ریخته صاف کنید . ترکیب پوره کدو تنبل را قاشق قاشق و جدا از هم روی خمیر شکلاتی بریزید .
با قاشق بین پوره ها را با باقیمانده ی خمیر شکلاتی پر کنید و با یک چاقو یا خلال دندان در جهت های مختلف روی خمیر بکشید تا پوره و خمیر شکلاتی کمی در هم بروند و روی نانتان طرحدار شود .
براونی را به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .
بعد ازینکه کاملا خنک شد برای تهیه گاناش روی آن خامه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ولی به جوش نیاید سپس روی شکلات ها ریخته و بگذارید 3 دقیقه بماند و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده یکدست شود و روی براونی را با گاناش شکلاتی بپوشانید و برش بزنید

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید