تک آشپز/ اگر جزو علاقه مندان به غذاهای ملس و ترش مزه هستید این خورش می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد این خورش با آلو و مرغ تهیه می شود و بسیار خوشمزه و دلچسب است این غذا انتخاب آقایان است و برای غافلگیرکردن آن ها در وعده شام انتخاب خوبی به شمار می رود.
خورش مرغ و آلو از جمله غذاهای معروف است که همه ما حداقل یکبار آن را امتحان کرده ایم. امروز در این مطلب می خواهیم خوراک مرغ و آلو را به شما آموزش بدهیم که کمی با آن قبلی متفاوت تر است و همچنین از آلو سیاه در آن استفاده شده است.
چی لازم دارم:
۴ عدد ران مرغ
۱ کیلو آلو سیاه
۲ عدد پیاز متوسط
۴ ق س آب انار سرد
۱ ق س آرد
۲ ق چ ادویه کاری
۲ ق چ دارچین
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن
چطور بپزم:
۱ یکی از پیازها را خرد کرده ، داخل قابلمه‌ای همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس تکه های مرغ‌ را همراه با ادویه کاری و دارچین به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا یک دوم پیمانه آب بریزید و بگذارید مرغ ها به مدت حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
۲ نیمی از آلوسیاه‌ها را هسته گرفته و در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به پوره تبدیل شوند، سپس پوره آلو را به مرغ اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر هم آنها را بپزید.
۳ در این مدت پیاز دوم را خرد کرده، سرخ کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
۴ در یک کاسه مناسب آرد و آب انار سرد را باهم مخلوط‌کنید، سپس آن را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
۵ حالا پیازداغ را همراه بقیه آلو سیاه‌ها، به غذا اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.بعدازاینکه غذا آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید، با سبزی‌های مورد نظر تزیین کرده ، سرو کنید.یه جور دیگه:
می‌توانید برای خوش‌رنگ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن غذا ۲ قاشق ژله انار هم هنگام ریختن آلوها به غذا اضافه کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید