هنر آشپزی/ زمانیکه اسم املت را می شنویم ناخوداگاه املت گوجه فرنگی و تخم مرغ به یادمان می آید. درصورتی که مکزیکی ها همین املت را طور دیگری درست میکنند که ساده نیست و بسیار خوش طعم می شود. در زیر رسپی تهیه آن آمده است.
چی لازم دارم (برای ۴ تا ۶ نفر):
۳ ق س روغن‌زیتون
۲ عدد سیر رنده شده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
۱ عدد فلفل قرمز خردشده
۱ ق چ فلفل پاپریکا
۵-۴ عدد گوجه‌فرنگی خردشده
۲ /۱ ق چ زیره
۶ عدد تخم‌مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
۲ /۱ پیمانه جعفری خردشده
۲ ق س گشنیز خرد شده
چطور بپزم:
۱. در یک تابه مناسب مقداری روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را داخل آن بریزید و آنها را به مدت دو دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای، گشنیز خردشده و فلفل قرمز را هم به آنها اضافه کنید و آ به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید.۲. حالا گوجه‌فرنگی‌های خردشده، فلفل پاپریکا، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.
۳. به کمک قاشق شش حفره داخل مواد ایجاد کنید سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن حفره‌ها بشکنید. در تابه را بگذارید و به مدت ۴ تا ۸ دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً بپزند. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، آن را با مقداری فلفل و جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.
فوت و فن
اگر می خواهید املت طعم بهتری داشته باشد می‌توانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

آپديت جديد تو راهه
coming soon آگهی