نمناک/ چی لازم دارم:
آرد سفید 500 گرم
مخمر 7 گرم
آب گرم 300 میلی لیتر
نمک 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق غذاخوری
برای تهیه پستو:
مغز گردو 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه 1 دسته
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن زیتون 25 میلی لیتر
برای سر هم کردن پیتزا:
روغن زیتون 50 میلی لیتر
پنیر پارمزان 100‌ گرم
سس فلفل قرمز یا کچاپ برای سرو
پیتزای لقمه‌ای از تکه‌های کوچک به شکل گلبرگ تشکیل شده که به شکل یک گل زیبا کنار هم قرار گرفته‌اند و شما می‌توانید تکه‌های آن را جدا کنید، به سس آغشته کنید و نوش جان بفرمایید. برای تهیه این پیتزای لقمه‌ای خوشمزه به خمیر پیتزا، سس پستو و پنیر پارمزان احتیاج دارید. گرچه دستور تهیه خمیر پیتزا و سس پستو هم در اینجا ارائه شده، شما می‌توانید از خمیر پیتزا و پستوی آماده هم استفاده کنید.
بعد از آماده شدن خمیر که حدود ۱ ساعت طول می‌کشد، آن را پهن می‌کنیم و به شکل دایره‌های کوچک برش می‌زنیم. سپس سس پستو و پنیر پارمزان را روی دایره‌های خمیری میریزیم و آنها را به شکل گلبرگ شکل می‌دهیم. با چیدن گلبرگ‌ها در قالب قرار دادن در فر پیتزای لقمه‌ای شیک و خوشمزه در عرض ۲۰-۲۵ دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید با آن مهمان‌هایتان را شگفت‌زده کنید.
چطور بپزم:
مخمر خشک را در آب گرم حل کنید و سپس آرد، نمک، شکر و آویشن را به آن اضافه کنید و آن را حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز بدهید تا نرم و کشسان شود. اگر همزن شما سری خمیرزن دارد می‌توانید به جای ورز دادن با دست، ۵ دقیقه آن خمیر پیتزا را با همزن بزنید تا به حالت مطلوب برسد.
خمیر را به شکل گلوله‌ای در بیاورید و آن را در کاسه بزرگی قرار دهید. روی کاسه را با حوله آشپزخانه بپوشانید و ظرف را به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق رها کنید.
برای تهیه پستو، گردو را یکی دو دقیقه تفت بدهید. سپس مغز گردو، ریحان، ۲ قاشق پنیر پارمزان، ۲۵ میلی لیتر روغن زیتون و نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و یا در هاون بکوبید تا سس پستو یکدست شود. در صورت لزوم مجدداً مقداری روغن اضافه کنید.
بعد از اینکه خمیر ۱ ساعت در دمای اتاق باقی ماند، آن را با وردنه روی سطحی که از قبل آرد پاشیده‌اید پهن کنید. سعی کنید تا جای ممکن خمیر را نازک کنید. با قالب گردی به قطر ۱۰ سانتی‌متر، خمیر را قالب بزنید. حال روی هر دایره خمیری کمی سس پستو بمالید و مقداری پنیر پارمزان بریزید (در آغاز این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود).
سپس دیسک‌های گرد را از وسط تا کنید و دوباره مطابق شکل از وسط تا کنید و دو سر آنها را روی هم فشار دهید تا به هم بچسبند و به شکل گلبرگ درآیند.
قالب مخصوص فر گردی را چرب کنید. گلبرگ‌های پیتزا را مطابق شکل در قالب بچینید و مقداری روغن زیتون روی آنها بپاشید. به مدت ۲۵ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پیتزای لقمه‌ای شما آماده شود. بهتر است قبل از سرو ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پیتزا خنک شود
span id="footercontent">
ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید