دستوري براي طعم فراموش نشدني آش دوغ
آخرين خبر/ مواد لازم برنج ايراني ١ليوان دوغ محلي ٢ليتر آبجوش ٣ليوان سبزي آش ۵۰۰گرم (گشنيز دو برابر بقيه باشه) پياز ١عدد سير ۴حبه نخود پخته يک ليوان آرد ٢قاشق تخم مرغ ١عدد آب نصف ليوان اين آش در اصل پياز نداره ولي من ميريزم خيلي هم خوشمزه ميشه دستور تهيه : اول نصف ليوان آب رو با آرد و تخم مرغ مخلوط ميکنيم آرد براي لعابش هست تخم مرغ هم واسه اينکه بريده نشه دوغمون.تو قابلمه پياز رو ميزاريم سبک بشه بعد سير رنده شده رو کمي تفت داده بعد برنج که يکساعت قبل با آب خيس کرده بوديم اضافه کرده مخلوط آرد رو هم ميريزيم دوغ رو هم اضافه کرده تا زمانيکه جوش بياد مدام هم ميزنيم بعد آبجوش و سبزي و نخود پخته اضافه کرده در قابلمه رو ميزاريم حدود يه ساعت جا بيفته. برگرفته از آشپزي خوب