دستور تهيه ويفر بيسکوئيتي
آخرين خبر/ مواد لازم: آب يک ليوان. شکر يک ليوان. شکلات تخته ايي 250 گرم. بيسکوئيت پتي بور وانيلي 3 بسته معادل 300 گرم. نان بستني 2 ورق. کره ي نرم شده 100 گرم. مغز پسته يا گردو يک پيمانه به دلخواه. دستور تهيه: ابتدا آب و شکر را داخل ظرفي ريخته روي حرارت مي گذاريم تا به جوش آيد. سپس از روي حرارت برداشته، کمي که از داغي افتاد، شکلات خرد شده و کره ي نرم شده رو بهش اضافه مي کنيم. مواد رو با همزن ميزنيم تا سس شکلاتي ما کاملا يکدست شود. حالا بيسکوئيت هاي پتي بور رو به قطعات درشت خرد ميکنيم، سس شکلات و مغز پسته رو اضافه و کاملا با هم مخلوط مي کنيم. در يک قالب يا سيني مستطيل شکل ابتدا يک ورق نان بستني قرار ميدهيم و مواد رو روش به طور يکنواخت پهن مي کنيم و بعد ي لايه ي نان بستني ديگه رو قرار مي دهيم. بعد ي جسم سنگين به اندازه ي قالب روي مواد گذاشته و 24 ساعت در يخچال مي گذاريم، سپس به اندازه هاي دلخواه برش مي دهيم. مطمئنم از درست کردن اين ويفر با طعم جديد لذت خواهيد برد. برگرفته از آشپزي خوب.