بیتوته/ برای تهیه شربت خاگینه ابتدا نصف پیمنه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و 2 دانه هل و یک کم زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید اجازه بدهید مقداری غلیظ شود. و بگذارید خنک شود می توانید آن را داخل یخچال قرار بدهید.

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی :
برای تهیه خاگینه 2 عدد تخم مرغ و یک کم وانیل را با همزن خوب بزنید و بعد 2 قاشق غذاخوری پر ماست سفت و 2 قاشق غذاخوری آرد سفید و یک قاشق بکینگ پودر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. تابه را روی حرارت گرم کنید و روغن بریزید وقتی روغن داغ شد نصف مواد خاگینه را داخل تابه بریزید و در آن را ببندید وقتی یه کم خودش را گرفت یک مقدار مغز گردو خرد شده بریزید و روی آن پودر دارچین بپاشید و بعد بقیه مواد خاگینه را روی آن بریزید و در آن را بگذارید تا حسابی پف کند. بعد از آنکه خودش را گرفت برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. وقتی دو طرف آن کاملا پخت و طلایی شد شربت خنک شده را روی آن بریزید.

نکته برای تهیه خاگینه مغزدار تبریزی:
• اندازه شربت سلیقه ای است من خودم کم شیرین دوست دارم. شما می توانید میزان شکر و حتی کل شربت را کم و زیاد کنید.
• هنگام پخت خاگینه می توانید از دمکنی استفاده کنید.
اگر فاصله قابلمه با شعله تان کم است از شعله پخش کن استفاده کنید تا آرام بپزد و نسوزد.
• اگر می خواهید پف کند برای این مقدار از قابلمه کوچک استفاده کنید، من از قابلمه های نوزادی استفاده کردم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید