آخرین خبر/ نارگیلی رو که خریداری میکنید یه مایع شفافی داخلشه که آب نارگیل هست خیلیم خوشمزس و برای اینکه بتونید اونو خارج کنید اول باید پوست نارگیل رو که سفت و محکمه از گوشت نارگیل جدا کنید، سه تا لکه تیره روش هست که جای سه تا حفره هست دوتاش رو باید با یه وسیله ای نوک تیز مثل یخ شکن باز کنید برای راحتی کار دوتا نی بذارین داخلش که از یکیش آب نارگیل به راحتی خارج بشه میتونید بذارین یخچال خنک بشه و بعد نوش جان کنید.حالا گوشت نارگیل رو از پوست جدا کرده و لایه قهوه ای رنگ روی اونو با پوستگیر یا چاقو بردارید قسمت سفید رنگ رو بشویید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزین چندتا پالس بزنه بعد به ازای بک لیوان نارگیل دو لیوان آب معمولی یا همون آب نارگیلی که داخل نارگیل بود در مخلوط کن بریزین(یا از ابتدا نارگیل و آب با هم بریزین) و اجازه بدین تا خوب مخلوط بشه و شیره یا عصاره نارگیل دربیاد بعد هم صاف کنید و به عنوان شیرنارگیل ازش استفاده کنید.خب حالا اون تفاله هایی که از صاف کردن محتویات میکسر باقی میمونه رو در یه سینی پهن کنید یا در فر یا در هوای آزاد بذارین تا کاملا خشک بشه و بعد برای تزیینات روی کیک استفاده کنید.من کیک نارگیلی رو با همونا کاور کرده بودم.
یه راه دیگه برای تهیه شیرنارگیل اینه که خیلی راحت برین سوپرمارکت و اونو بصورت آماده تهیه کنید.
دوستان به نظرم استفاده از پودر نارگیل برای تهیه شیرنارگیل آخرین راهه، میتونید با کمی آب گرم اونو خیس کنید بعد همراه با آب میکس کنید و بقیه مراحل رو انجام بدین.
برگرفته از اینستاگرام آشپزی خوب


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید