آخرین خبر/ چی لازم دارم:
اسفناج تازه :۲۲۰ گرم
تخم مرغ :۲ عدد
قارچ بزرگ :۳ عدد
پیاز خرد شده :½ پیمانه
روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری
چطور بپزم:
اسفناج ها را به قطعات ۲ سانتی متری ببرید. قارچ ها را درشت و ضخیم خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در روغن تفت دهید.
برگ های اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه آن ها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغ ها را وسط آن ها بشکنید.
شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغ ها کامل خود را بگیرند (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه).



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید