شام/ نرگسي با قارچ؛ مغذي و سبک
آخرين خبر/ چي لازم دارم: اسفناج تازه :۲۲۰ گرم تخم مرغ :۲ عدد قارچ بزرگ :۳ عدد پياز خرد شده :½ پيمانه روغن زيتون :۲ قاشق غذاخوري نمک و پودر فلفل سياه :مقداري چطور بپزم: اسفناج ها را به قطعات ۲ سانتي متري ببريد. قارچ ها را درشت و ضخيم خرد کنيد. روغن زيتون را در يک تابه نچسب روي حرارت متوسط گرم کنيد. سپس پياز و قارچ را به مدت ۴ تا ۵ دقيقه در روغن تفت دهيد. برگ هاي اسفناج را نيز به مواد درون تابه اضافه کنيد و ۱ تا ۲ دقيقه آن ها را تفت دهيد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنيد. مخلوط اسفناج، قارچ و پياز را به يک اندازه در سطح تابه پخش کنيد. سپس تخم مرغ ها را وسط آن ها بشکنيد. شعله را کم کنيد؛ درب ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد تا سفيده تخم مرغ ها کامل خود را بگيرند (در حدود ۳ تا ۴ دقيقه).