آخرین خبر/ چی لازم دارم:
بادمجان : ٣ عدد
پنیر خامه ای : 3 قاشق غذاخوری
پنیر گرویر : یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار : ١٠٠ گرم
سینه مرغ : یک عدد
ریحان تازه خرد شده : ٢ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ٢ عدد
پودر سوخاری : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
چطور بپزم:
بادمجان‌ها را به ورقه‌های نازک با ضخامت تقریباً نیم سانت ببرید.
کمی روغن به دو طرف ورقه‌های بادمجان بزنید، در فر یا تابه دربسته بگذارید تا بپزد.
سینه مرغ را پس از پختن به قطعات کوچک خرد کنید.
ریحان، نمک، فلفل و پنیر (اگه از این پنیرا ندارید می تونید پنیر پیتزا و کمی پنیر سفید استفاده کنید) را به سینه مرغ اضافه کنید.
از مخلوط مرغ و پنیر مقدار روی ورقه بادمجان بگذارید و رول کنید.
تخم‌مرغ را با چنگال بزنید، رولت‌ها را یکی یکی اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
همین کار را دوباره انجام بدهید به این ترتیب ٢ لایه پودر سوخاری اطراف هر رولت ایجاد می شود.
در تابه‌ای روغن بریزید تا گرم شود و رولت‌ها را در آن سرخ کنید، پس از اینکه رولت‌ها سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال آشپزخونه یا کاغذهای مخصوص جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها تا حد امکان جذب شود.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید