کوکپد/ مواد لازم
2 لیوان شکر
1/3 لیوان (حدودا) تخم ریحون
1/2 لیوان خاکشیر
1 لیوان آب
2 ق غ خ گلاب
1 ق غ خ آب لیمو
2 ق غ خ زعفران دلبخواهی


مراحل 30 دقیقه
اول از همه خاکشیر و تخم ریحونمون رو خیس میکنیم و میشوریم تا خاکش از بین بره و میزاریم کمی خیس بخوره. بعد تو شیر جوش شکر رو میریزیم همراه با آب روی شعله گاز میزاریم تا شکر کاملا حل بشه. کمی بهم میزنیم تا نسوزه و ذرات شکر از بین بره. اینم میزاریم خنک بشه و اصلا لازم نیس بذارید انقدر جوش بخوره تا غلظ بشه همین که شکر حل بشه کافیه
بعد زعفرون رو دم میکنیم یا با یخ من خودم از یه تیکه یخ استفاده میکنم چون فکر میکنم رنگ بهتری باز میکنه اونجوری. زعفرون بعد شکر رو به خاکشیر و تخم ریحونی که خیس کردیم اضافه میکنیم
همراه زعفرون کمی هم آب میریزیم تا اون شیرینی که دلمون میخواد رو داشته باشه. بعد گلاب و آبلیمو رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی تو یخچال خنک بشه تا هم شیرینیش مشخص بشه هم موادمون کمی با هم مخلوط بشن. به همین راحتی این شربت واسه فصلای گرم سال عالی و از گرمازدگی جلوگیری میکنه نوش جان.. شرینی این شربت رو خودتون کم و زیاد کنید یا آبلیموشو چون سلیقه ها فرق داره😍



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید