سرآشپزپاپیون/ مواد لازم فرنی خرما
مواد اصلی
شیر ۱.۵ لیوان
آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
خرما ۵ عدد
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
۱
هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید
۲
آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند
۳
خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید
۴
اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید

سایر نکات فرنی خرما
اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید
مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید
یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد .
می توانید خرماها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
اگر می خواهید فرنی شیرین تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.
زمان نوشته شده برای تهیه و پخت بستگی به میزان شعله دارد.
تعداد نفرات نوشته شده نیز بستگی به میزان اشتهای شما دارد :))
نکته دیگر اینکه این دستور همان فرنی معمولی است فقط به جای شکر ، خرما به آن اضافه شده است :))


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید