در خانه بيسکوئيت مادر درست کنيد
ايده شات/ پخت انواع بيسکويت در خانه کار ساده اي است. طرز تهيه بيسکويت مادر نيز از آن مستثني نيست. بيسکويت مادر در واقع بيسکويتي است که بافت نرمي داشته و مقوي باشد. به همين دليل انواع بيسکويت ساده را مي توان به نام بيسکويت مادر در خانه نامگذاري کرد. در اين نوشته ما چند دستور پخت مختلف (و البته غير نرم) براي داشتن بيسکويت مقوي براي بچه هايي که تازه صاحب دندان شده اند داريم. 1: بيسکويت سيب يک فنجان جو دو پرک يک فنجان جو دو سر خرد شده ( در غذا ساز) يک فنجان سس سيب (کمپوت سيب بدون آب) دو قاشق غذا خوري شيره دو قاشق غذا خوري روغن نارگيل دارچين، زنجبيل، جوز هندي و وانيل هر کدام نصف قاشق چاي خوري يک چهارم فنجان پودر نارگيل مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط کنيد و سپس شيره و روغن نارگيل ذوب شده را به آن بيفزاييد. بيسکويت ها را به شکل دانه هاي خرما در آورده و به مدت 35 تا 40 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سلسيوس بپزيد. در نيمه ي زمان پخت بيکويت ها را زير و رو کنيد تا هر دو جهت ان خوب بپزد. 2: بيسکويت موزي يک فنجان جو دو پرک يک فنجان جو دو سر خرد شده ( در غذا ساز) يک فنجان موز رسيده له شده ( موز رسيده نياز به شيرين کنده ندارد) دو قاشق غذا خوري شيره (درصورت شيرين نبودن موز) دو قاشق غذا خوري روغن نارگيل دارچين، زنجبيل، جوز هندي و وانيل هر کدام نصف قاشق چاي خوري يک چهارم فنجان پودر نارگيل مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط کنيد و سپس شيره و روغن نارگيل ذوب شده را به آن بيفزاييد. بيسکويت ها را به شکل دانه هاي خرما در آورده و به مدت 35 تا 40 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سلسيوس بپزيد. در نيمه ي زمان پخت بيکويت ها را زير و رو کنيد تا هر دو جهت ان خوب بپزد. اين بيسکويت را تا 24 ساعت نگهداري کنيد. 3: بيسکويت کدوحلوايي يک فنجان جو دو پرک يک فنجان جو دو سر خرد شده ( در غذا ساز) يک فنجان پوره کدو حلوايي دو قاشق غذا خوري شيره دو قاشق غذا خوري روغن نارگيل دارچين، زنجبيل، جوز هندي و وانيل هر کدام نصف قاشق چاي خوري يک قاشق چاي خوري بيکينگ پودر يک چهارم فنجان پودر نارگيل مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط کنيد و سپس شيره و روغن نارگيل ذوب شده را به آن بيفزاييد. بيسکويت ها را به شکل دانه هاي خرما در آورده و به مدت 35 تا 40 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سلسيوس بپزيد. در نيمه زمان پخت بيسکويت ها را زير و رو کنيد تا هر دو جهت ان خوب بپزد. محصولات اين طرز تهيه بيسکويت مادر 24 ساعت ماندگاري دارند.