آخرین خبر/ مواد لازم :👇
گندم پوست کنده یک لیوان کاملا سرپر
برنج ایرانی یک چهارم لیوان
_گوشت ران گوسفند یا سینه ی مرغ یا بوقلمون حدود ۲۰۰ گرم
دستور تهیه :👇
گندم پوست کنده رو از شب قبل با اب معمولی خیس کنید
گوشت رو با یک عدد پیاز وکمی فلفل سیاه و زردچوبه و مقداری اب بزارید تا خوب بپزه
گندم و برنج رو تو یه قابلمه ک گنجایش داشته باشه با ده لیوان اب بزارید تا با حرارت ملایم بپزه از همون لیوانی ک باهاش گندم پیمونه کردید برای ابش استفاده کنید ، دو ق غ روغن هم بریزید و دربش رو بزارید تا دوساعت و نیم خوب بپزه و له بشه
حال با هندی میکسر یا گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید ،شما از هر وسیله ای ک تو خونه دارید میتونید استفاده کنید مثل غذا ساز و ...
حالا روی یک قابلمه یه ابکش بزاید و حلیم رو توی ابکش بریزید و با پشت یک کفگیر نرم سیلیکونی یا با دست مدام روش بکشید تا شیره ی حلیم از ابکش رد بشه و پوسته هاش بمونه مطابق فیلم
از سبوس هایی که باقی مونده میتونید برای سوپ استفاده کنید
سپس گوشت رو با گوشتکوب کاملا له کنید،کمی حلیم به گوشت اضافه کنید تا راحت کوبیده بشه سپس با حلیم مخلوط کنید ، گوشت بعد از پخت نصف استکان اب داشت ک من اون رو هم به حلیم اضافه کردم همراه یک قاشق چایخوری نمک
این مقدار نمک لازمه حتی اگر حلیم رو با شکر میخورید، چون حلیم خیلی بی مزه میشه،حتی اگه لازمه باید نمک بیشتری بهش بزنید
اگر سفت بود کمی آب جوش اضافه سی دقیقه بذارید حرارت ملایم جا بیافته و کشدار بشه تو این مدت که روی حرارته باید هر یک دقیقه هم زده بشه تا ته نگیره،و‌در آخر کمی دارچین اضافه کنید
دوستای من این بود طرز تهیه ی حلیم کشدار بازای مطمئن باشید بعد از خوردن این حلیم دیگه حلیم های بیرون رو نمی پسندید
حل با گوشت مرغ یا بوقلمون هم خوشمزه میشه ولی با گوشت بره یه چیز دیگس.
خوردن حلیم باعث تولید خون غلیظ در بدن میشه و همیشه باید حلیم رو با دارچین که یک رقیق کننده ی خون محسوب میشه میل کرد.

برگرفته از ایسنتاگرام شور و شیرین


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید