دمنوشهاي مناسب براي روزهداري
ايسنا/ گياهان دارويي سالهاي متمادي در فرهنگ ايران و ايراني نقش دارد و تقريبا بخشي از اين گياهان همواره در آشپزخانه يا گنجههاي اکثر ايرانيها وجود داشته که مردم براساس آموزههاي قديمي از خواص مفيد آنها استفاده ميکنند. اما حالا چند سالي ميشود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره اين گياهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است. دمنوشها همان جوشاندههاي مادربزرگها است که هرکدام براي يک درد يا بيماري خوب هستند، امروز در بستهبنديها و فرمهاي کيسهاي يا باز در فروشگاهها عرضه ميشوند. صرف نظر از شکل و نام آنها، بايد گفت که دمنوشها لذت بي مانندي دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمي، روح آدم را تازه ميکنند. تا صحبت از افزايش انرژي در ورزش ميشود، ناخودآگاه به ياد دوپينگ ميافتيم در اين مطلب نيز قصد داريم چند نوع دوپينگ را به شما معرفي کنيم، با اين تفاوت که اين مواد کاملا مجاز ميباشند و از طب سنتي آمده اند که ميتوانند انرژي تحليل رفته شما را در ماه رمضان جبران کند. دمنوش موز و دارچين اين دمنوش يک درمان مناسب براي بي خوابي و بازگرداندن قواي از دست رفته است، همچنين اين دمنوش جادويي مانند يک دارو عمل ميکند و به عنوان آرام بخش نيز مورد استفاده قرار ميگيرد. خواص درماني داروهاي ضد درد، آنتي هيستامين ها، داروهايي ضد فشار خون و داروهاي قلبي که باعث خواب آلودگي ميشوند، اغلب داروهاي پرخطر هستند، بنابراين يک داروي طبيعي راه حل مناسبي براي رفع بي خوابي است. موز و به خصوص پوست آن سرشار از پتاسيم و منيزيم است و مواد معدني مورد نياز بدن شما را تامين ميکند. طرز تهيه موز ارگانيک يک عدد آب يک قوري دارچين به مقدار دلخواه قسمتهاي بالا و پايين موز را قطع کنيد و موز را درون ظرف آب قرار دهيد تا به مدت ۱۰ دقيقه بجوشد، اما بايد در نظر داشت که آب مورد نظر بايد سالم و خالص باشد. در هنگام جوشيدن آب مقداري دارچين به آن اضافه کنيد و هنگامي که موز به مدت ۱۰ دقيقه جوشيد آن را از درون ظرف خارج و مايع حاصل را از صافي رد کنيد و مايع بدسته آمده که به صورت گرم و چسبنده است را بنا به ذائه خودتان دارچين اضافه کنيد و از خوردن اين دمنوش انرژي زا لذت ببريد. دمنوش زنجبيل و پرتقال اين دمنوش به دليل وجود آب پرتقال و آب ليمو ترش سرشار از ويتامين C. است، همچنين زنجبيل داروي بسيار مناسبي براي پيشگيري و درمان سرماخوردگي و گلودرد به حساب ميآيد و ميتواند انرژي مورد نياز بدن را نيز تامين کند. طرز تهيه چند برش زنجبيل را در يک پيمانه آب با حرارت ملايم جوشانده و پس از چند دقيقه زنجبيل را از آن خارج کنيد، سپس يک پيمانه آب پرتقال و ۲ قاشق غذا خوري آب ليمو ترش را به آن اضافه کرده و از روي حرارت برداريد و در فنجان مناسب سرو کنيد. جهت شيرين کردن اين دمنوش ميتوان از عسل استفاده کرد.