دسر محلبي عربي؛ آسان و خوش طعم
خراسان/ چي لازم دارم: شير: 3 ليوان آرد برنج - 100 گرم پودر بادام - 30 گرم شکر - 100 گرم گلاب - 2 قاشق سوپ خوري کشمش، بادام يا برگه زردآلو - به دلخواه چطور بپزم: شير را در قابلمه اي بريزيد و با پودر بادام شکر، آرد برنج و گلاب مخلوط کنيد تا زماني که شکرکاملا حل شود. اجازه دهيد مواد با حرارت ملايم بپزد و به قوام برسد. محلبي را از روي حرارت برداريد و در ظرف هاي مد نظر تا نيمه بريزيد. کشمش يا برگه زردآلو را روي دسر ريخته و ظرف را با بقيه محلبي پر کنيد. دسر را تا زمان سرو در محيط خنکي بگذاريد. « محلبي» يا « مهلبي» نوعي دسر الجزايري است که از آرد برنج تهيه مي شود و يکي از اصلي ترين خوراکي هاي ماه رمضان در اين کشور به حساب مي آيد. از آن جا که پس از افطار نياز به تامين انرژي خواهد بود، محلبي انتخاب خوبي است که البته مي توان با افزودن بادام کشمش يا مرباي بهارنارنج طعم دلچسب تري به آن داد.