خراسان/ چی لازم دارم:
شیر: 3 لیوان
آرد برنج - 100 گرم
پودر بادام - 30 گرم
شکر - 100 گرم
گلاب - 2 قاشق سوپ خوری
کشمش، بادام یا برگه زردآلو - به دلخواه
چطور بپزم:
شیر را در قابلمه ای بریزید و با پودر بادام شکر، آرد برنج و گلاب مخلوط کنید تا زمانی که شکرکاملا حل شود.
اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد و به قوام برسد.
محلبی را از روی حرارت بردارید و در ظرف های مد نظر تا نیمه بریزید.
کشمش یا برگه زردآلو را روی دسر ریخته و ظرف را با بقیه محلبی پر کنید.
دسر را تا زمان سرو در محیط خنکی بگذارید.
« محلبی» یا « مهلبی» نوعی دسر الجزایری است که از آرد برنج تهیه می شود و یکی از اصلی ترین خوراکی های ماه رمضان در این کشور به حساب می آید.
از آن جا که پس از افطار نیاز به تامین انرژی خواهد بود، محلبی انتخاب خوبی است که البته می توان با افزودن بادام کشمش یا مربای بهارنارنج طعم دلچسب تری به آن داد.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید