آخرین خبر/ مواد لازم:
ران مرغ: ۳ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
برنج: ۲ لیوان
نمک
رب فلفل یا پودرفلفل: ۱ قاشق
غذاخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، ادویه پلویی: به میزان لازم
نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
نخود پخته (یا کنسروی): ۱ لیوان (دلخواه)
پودربادام: ۱/۲ لیوان (دلخواه)
طرز تهیه:
در قابلمه نچسب روغن و کره را ریخته و پیاز خرد شده رو تفت بدهید، رب‌ را اضافه و بعد کمی تفت دادن که بوی خامی رب گرفته شد برنج رو که از قبل خیس کرده بودید (حدود نیم ساعت) را اضافه، نعنا و ادویه ها را ریخته و هم بزنید.
مرغ های از قبل سرخ و استخوان جدا شده رو در قابلمه ریخته و روش برنج را اضافه کرده و به میزان لازم آب بریزید (۱ بند انگشت آب روی برنج باشد) و بزارید حدود ۴۰ دقیقه رو حرارت متوسط تا پخته و دم بکشد. در این دستور از پودربادام هم استفاده شده است.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید