کوکپد/ از غذاهای معروف و مجلسی عربی هست. ممکنه بعضیا بهش بگن مجبوس اما با مجبوس تفاوت هایی داره . می تونید به جای مرغ از گوشت استفاده کنید . که هرکدوم مزه خاص خودشو داره .برنج این غذا با آب مرغ یا گوشت پخته میشه .میتونید با آب خالص هم درست کنید اما با آب مرغ و گوشت خیلی خوشمزه تره ..
نکته: لپه فریز شده نباشه و نباید موقع پخت زیاد نرم بشه چون له میشه و ظاهر خوبی به غذا نمیده بهتره لپه را بعد از خیس کردن با نصف قاشق چای خوری بزارین بپزه تا شکافته نشه
بهتره از لپه ریز استفاده کنید
مواد لازم ۲ نفر
۱ کیلو برنج
۲ تکه مرغ
۲ عدد پیاز
۳ قاشق لپه
۳ قاشق کشمش
۲ عدد سیب زمینی
ادویه
پودر لیمو عمانی
دارچین
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
مراحل ۲ ساعت
مرغ رو با نمک، زردچوبه، یک قاشق ادویه، و پیاز چهارقاچ شده کوچک با آب بزارین بپزه. بعد از پخت مرغ، مرغ رو در بیارین. آب مرغ رو آبکش میکنم و دوباره بهش کمی زردچوبه نصف قاشق مرباخوری پودر لیمو عمانی (قابل حذف) و یک قاشق چای خوری ادویه میزنیم، (در اصل ادویه این مرحله نباید کوبیده باشه بلکه باید درسته بندازین اما چون اینجوری مصرفش بالا میره بهتره نرم شده استفاده کنید اما اگه ندارین سه عدد چوب دارچین،‌‌ چهار دانه هل، شش دانه میخک و ده دانه فلفل سیاه بزنید) و بذارید بجوشه، برنج رو بریزید و بعد از نرم شدن آبکش کنید و دم کنید (مثل تهیه برنج سفید) حالا مرغ رو آغشته به پودر دارچین کنید و در روغن سرخ کنید تا خوش طعم و خوشرنگ شود. سیب زمینی رو خلالی کنید و بعد از شستن بزارین تو سبد و نمک بزنین، بزارین تا پنج دقیقه بمونه تا نرم بشه (با این کار سیب زمینی بهتر و زودتر میپزه) و بعد زردچوبه بزنین و سرخ کنید. سیب زمینی ها رو از روغن دربیارین و با همون روغن پیاز رو تفت بدین (میتونید خلالی یا نگینی خرد کنید) وقتی پیاز سبک شد کشمش و لپه (پخته) اضافه کنید. زردچوبه، ادویه و پودر لیمو عمانی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کشمش ها پف کنند و از خامی دربیان. 

نکته : میتونید مرغ رو بدون دارچین سرخ کنید اما با دارچین خوشمزه تره★ سیب زمینی رو می تونید کنار حشو (مخلوط کشمش و پیاز و لپه) سرو کنید که ظاهر بهتری داره اما من پیشنهاد میکنم مخلوطش کنید خوشمزه تر★ میتونین صرفا پیاز و کشمش رو فقط با کمی زردچوبه تفت بدین اما به خوشمزگی حشو نیست


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید