کوکپد/ این یک دسر خیلی معروف مال ترکیه اس که همون شیر برنج خودمون منتها خوشمزه تر و باکلاس ترشه 😂😎که معمولا اونجا سادش درس میشه اما من چون عاشق زعفرونم زعفرونیش کردم خودم

مواد لازم برای 6 نفر و بیشتر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته گندم
1 قاشق غذاخوری آرد برنج
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری پودر وانیل
1 لیوان زعفران
1 لیتر شیر
3/4 لیوان شکر
1/2 پیمانه برنج شکسته
مراحل 1 ساعت
اول از همه برنج رو با دو لیوان آب میزاریم بپزه
رو یه شعله دیگه شیر رو میزاریم گرم بشه. گرم که شد شکر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم حل بشه بعد رو حرارت باقی میزاریم تا به دمای جوش برسه شیر
تو یه کاسه پودر نشاسته آرد برنج و وانیل رو با هم قاطی میکنیم و بهش زعفرون رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مواد کامل حل بشن تو محلول زعفرونیمون. بعد بهش زرده تخم مرغ هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم.
خوب که میکس شد اینبار موادمون رو به وسیله صافی داخل شیر در حال جوش میریزیم، مدام هم میزنیم تا ته نگیره. وقتی که مواد غلیظ شد یکم و شکل گرفت برنج پخته شده رو هم اضافه کرده و هم میزنیم. بعد که یکم غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم. یه ده دقیقه ای طول میکشه تا یکم غلیظ شه
دو تا ظرف ضد حرارت میزاریم تو فر و مواد مرحله چهار رو منتقل میکنیم توش. البته برای من دو تا ظرف شد، اگه شما از کاسه کوچیک استفاده کنید با این مقدار مواد شش کاسه میشه تقریبا
بعد مقداری آب جوش رو میریزیم تو سینی فر تا تقریبا چهار سانت از کف ظرف بالا بیاد و میزاریم تو فر 250 درجه تا زمانی که روی سوتلاچمون قهوه ای تیره بشه و تمام دسر خوشمزه مون رو نصف شبانه روز یا یه روز ترجیحا میزاریم تو یخچال. بعد آماده ی نوش جانه روشم با پودر پسته یا بادوم یا هرچی دلتون خواست میتونید تزیین کنید🌺



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

آپديت جديد تو راهه
coming soon آگهی