عکاس خونه/ ارسالی از گوشت گردن شترمرغ تهیه شده بسیار زود میپزه بو نمیده و مفیده.پیاز تفت بدید زردچوبه بزنید.گوشت رو داخلش حسابی سرخ کنید تا جاییش خام نمونه بعد اب بریزید و به اندازه دو سه قاشق غذاخوری برگ سیر تازه(قسمت تیره رنگش)رو خورد کنید بریزید.ی عدد فلفل دلمه کوچک و هویج هم بزنید.دو قاشق غذاخوری ابغوره بریزید.فلفل سیاه,دارچین آویشن بزنید بزارید نیم پز که شد نمک اضافه کنید.و رب یکی دو قاشق سرخالی.بخش آشپزی درج شه
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."