آش رشته با کوفته قلقلي با طعم عالي و دلپذير
آرگا/ آش رشته يکي از غذاهاي ايراني مي باشد که طرفداران زيادي به خود جذب کرده است، يکي از محبوب ترين آش ها در بين مردم آش رشته با کوفته قلقلي مي باشد که با گوشت تهيه مي شود در اين مقاله قصد داريم شما را با طرز تهيه آش رشته با کوفته قلقلي آشنا کنيم. طرز تهيه آش رشته با دستور پخت هاي متفاوتي همراه است از جمله خوشمزه ترين آش رشته هاي محبوب در ايران پخت اين آش خوشمزه با کوفته قلقلي است. مواد لازم : عدس : نصف پيمانه لوبيا چيتي : نصف پيمانه آب: پنج ليوان آب قلم : چهار پيمانه سبزي خرد شده : پانصد گرم گوشت چرخ کرده : دويست گرم کشک : دو پيمانه پيازداغ : به مقدار لازم رشته آشي : چهارصد گرم نعناع داغ : به ميزان لارم سير داغ : به ميزان لازم نمک : به ميزان لازم فلفل سياه : به ميزان لازم زرد چوبه : به ميزان لازم پياز : يک عدد آش رشته با کوفته قلقلي طرز تهيه آش رشته با کوفته قلقلي: براي پخت آش رشته با کوفته قلقلي ابتدا بايد حبوبات را از يک شب قبل خيس کنيد و چند باري آبشان را عوض کنيد تا راحت تر پخته شود و هم نفخشان از بين برود. نخود و لوبيا به مقدار گفته شده با همراه ۵ پيمانه آب داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط بگذاريد تا آب به جوش آيد زماني که آب جوشيد حرارات را کم کنيد در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد تا حبوبات ها بپزند. در اين مرحله از طرز تهيه آش رشته با کوفته قلقلي زماني که مشاهده کرديد نخود و لوبيا ها حالت نيم پزشده اند عدس و آب قلم را نيز به قابلمه اضافه کنيد، هنگامي که ۳۰ دقيقه مانده به پخت کامل حبوبات، سبزي خرد شده را به قابلمه اضافه کنيد و بعد از گذشت چند دقيقه پياز داغ، نمک، فلفل و زرد چوبه را باتوجه به مقدار لازم به قابلمه اضافه کنيد و حرارات را ملايم کنيد و اجازه دهيد تا همه مواد داخل قابلمه به خوبي پخته شود. در همان حين که قابلمه آش در حال پختن شدن است گوشت چرخ کرده به اندازه گفته شده با يک عدد پياز و مقداري نمک و فلفل ورز دهيد و گوشت ورز داده شده با دست به شکل کوفته هاي ريز و قلقلي در بياوريد و اين کوفته ها را با مقداري روغن سرخ کنيد، به منظور گرفته شدن روغن، آن ها را روي حوله کاغذي قراردهيد. در زماني که حبوبات ها و سبزي ها پخته شدند آش رشته را به قابلمه اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد و بگذاريد آش با حرارت ملايم پخته شود در همين مرحله نيمي از کشک را با مقداري از آب آش رقيق کنيد و به آش اضافه کنيد. در مرحله آخر طرز تهيه آش رشته با کوفته قلقلي، که آش کاملا پخته و جا افتاد آن را در ظرف سرو بکشيد و روي آن را با کوفته قلقلي هاي که از قبل سرخ کرده ايد و نعنا داغ ، سير داغ ، پياز داغ و کشک تزيين کنيد و حلا اين آش خوش مزه را سرو کنيد. نکته مهم سبزي آش شامل گشنيز، تره،جعفري و اسفناج مي باشد. اين آش را در کرمان با شربت سکنجبين يا سرکه ميل مي کنند. مي توانيد به منظور راحتي کار سبزي ها را از سبزي فروشي معتبر به صورت خرد شده تهيه کنيد.