مرغ را با دستور ايتاليايي امتحان کنيد
آلامتو/ در اين مطلب يک غذاي بين الملل خوشمزه از کشور ايتاليا رو معرفي مي کنيم : مرغ ايتاليايي . زمان تهيه اين غذا ۲۰ دقيقه مي باشد . چي لازم دارم: يک فنجان پنير رنده شده پارميسان ۲ قاشق غذاخوري پونه خشک ۱ قاشق غذاخوري جعفري خرد شده تازه و يا ۱ قاشق چاي خوري جعفري خشک ۱/۲ قاشق چاي خوري پودر سير ۱/۴ قاشق چاي خوري فلفل ۳ قاشق غذاخوري مارگارين آب شده ۴ عدد سينه مرغ نصفه بدون پوست چطور بپزم: در ظرفي مناسب ۵ مورد اول مواد غذايي لازم رو با هم ترکيب مي کنيم . سپس تکه هاي مرغ رو با مخلوط ادويه و مارگارين آب شده ترکيب مي کنيم . تکه هاي مرغ و چاشني مخلوط رو در يک ظرف روغن بريزيد و مابقي مخلوط و مارگارين آب شده رو نيز اضافه کرده سپس در دماي ۴۲۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر گذاشته . نوش جان و لذت ببريد ! خواص مواد غذايي اصلي : مرغ سرشار از پروتئين است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نياز بدن به پروتئين رو تامين مي کند . در سالمندان براي پيشگيري از کاهش تراکم استخوان پروتئين مرغ بسيار مفيد هست و بايد در حد تعادل استفاده شود زيرا در رژيم هاي غذايي پرپروتئين سبب تشديد پوکي استخوان مي شود . مرغ منبع بسيار خوبي از ويتامين B3 مي باشد . اين ويتامين ضد سرطان بوده . مصرف مرغ از بروز آلزايمر نيز جلوگيري مي کند . ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۳۲ درصد نياز انسان به ويتامين B6 رو تامين مي کند . که در سلامت قلب و عروق بسيار مفيد است . از مرغ به عنوان يک غذاي خوب براي تامين انرژي سوخت و ساز بدن مي توان نام برد . مرغ را مي توان جايگزيني ايده آل براي گوشت قرمز دانست . مرغ ترکيب مناسبي از ويتامين هاي مورد نياز بدن است و در غذاهاي زيادي مي توان از آن استفاده کرد