ميز اردور/ ترشي ذرت؛ چاشني خوشمزه براي افطار و سحري
نمناک/ چي لازم دارم: ذرت يک ليوان پياز متوسط ۱ عدد نمک يک قاشق غذاخوري سير دو حبه فلفل دلمه اي يک عدد سرکه سه چهارم ظرف ترشي خيار يک عدد گوجه يک عدد فلفل قرمز يک قاشق چايخوري زردچوبه يک قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: ابتدا ذرت يخ زده را در جايي گذاشته تا گرم شود و بعد پياز را حلقه حلقه خرد کنيد و حبه هاي سير را سه قسمت کنيد و فلفل دلمه اي را به اندازه هاي دلخواه خرد کنيد و خيار و گوجه را رنده کنيد و فلفل و نمک و زردچوبه را هم اضافه کنيد و با ذرت مخلوط کنيد و هم بزنيد. به اندازه دو سوم ظرفي که مي خواهيد ترشي درست کنيد سرکه اضافه کنيد و بعد آب را به مقدار يک سوم ظرف اضافه کنيد و با مواد مخلوط کنيد روي شعله به مدت ۱۵ دقيقه قرار دهيد تا بجوشد تا کمي نرم شود و بعد بگذاريد خنک شود و بعد درون طرف ترشي بريزيد و درش را خوب ببنديد تا هوا نفوذ نکند و بعد در جايي خنک نگهداري کنيد.