ميز اردور/ تارت کرم پرتقالي؛ خوش طعم و خوشمزه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آرد يک و يک دوم پيمانه پودر قند يک سوم پيمانه نمک يک چهارم قاشق چايخوري کره سرد ١١٥ گرم يا يک دوم پيمانه زرده تخم مرغ يک عدد خامه ٢ قاشق چايخوري اسانس وانيل يک دوم قاشق چايخوري مواد کرم پرتقالي: شير يک و نيم پيمانه زرده تخم مرغ يک عدد شکر نصف پيمانه اسانس پرتقال يک قاشق چايخوري پودر ژله پرتقال ٥ قاشق غذاخوري نشاسته ذرت ٢ قاشق غذاخوري آرد سفيد ٣ قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: آرد، پودر قند و نمک را داخل غذاساز ريخته و باهم مخلوط کنيد. سپس کره سرد را به مکعبهاي يک و نيم سانتي برش زده و به مواد خشک اضافه کنيد. مواد را با هم مخلوط کنيد. سپس زرده تخم مرغ، خامه و وانيل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهيد تا خمير خودش را جمع کند. روي خمير را پوشانده و يک ساعت داخل يخچال استراحت دهيد. بعد از استراحت سطح خمير را آرد پاشي کرده و به کمک وردنه آن را به ضخامت ٤ ميلي متر باز کنيد. سپس خمير را داخل قالب گذاشته و با چنگال تمام سطح و کنارههاي آن را سوراخ کنيد. قالب را داخل فر با ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه ميگذاريم تا کاملاً پخته شود. طرز تهيه کرم پرتقالي: زرده تخم مرغ و شکر را با همزن ميزنيم تا کرمرنگ شود. شير را روي حرارت ملايم گرم کرده و سپس مخلوط زرده را به آن اضافه کنيد. پودر ژله را اضافه کرده و مدام با همزن دستي روي حرارت هم بزنيد. نشاسته ذرت و آرد را با چند قاشق شير سرد مخلوط کرده و به مواد اضافه کنيد. با همزن دستي مواد را مخلوط کنيد تا مثل فرني غليظ شود سپس حرارت را خاموش کرده و اسانس را به آن اضافه کنيد. در نهايت کرم پرتقالي گرم را روي تارتها بريزد و به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس آن را در ظرف دلخواه سرو کنيد.