سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگي؛ پيشنهادي ويژه براي افطار
خراسان/ سوپ نخود فرنگي يکي از سوپ هاي سبکي است که براي افطار ماه رمضان بسيار مناسب است. چي لازم دارم: روغن زيتون : يک قاشق غذاخوري مرغ بدون استخوان و بدون پوست : 250 گرم نمک : به ميزان لازم پياز قرمز خرد شده : يک پنجم پيمانه کرفس خرد شده : يک پيمانه هويج خرد شده : يک پيمانه رزماري خرد شده : يک قاشق غذاخوري آويشن خرد شده : يک قاشق غذاخوري آب مرغ بدون نمک : چهار پيمانه آرد : دو قاشق غذاخوري لوبيا سبز خرد شده : يک پيمانه فلفل سياه تازه : نصف قاشق چاي خوري چطور بپزم: شعله اجاق گاز را روي دماي متوسط قرار دهيد و روغن را داخل يک تابه بزرگ (با ديواره بلند) بريزيد و در آن بچرخانيد تا همه قسمتهايش آغشته شود. سپس مرغها را با يک چهارم قاشق غذاخوري نمک طعمدار کنيد و آن را درون روغن بيندازيد. گاهي آن ها را تکان دهيد و پنج دقيقه فرصت بدهيد تا خوب بپزد و به رنگ طلايي درآيد. سپس مرغها را از ظرف خارج کنيد. پياز، کرفس، هويج، لوبيا سبز ، رزماري و آويشن را درون تابه بريزيد تا براي هفت دقيقه با هم بپزد و سبزيجات ترد شود. سپس چهار فنجان آب مرغ اضافه کنيد و شعله را کاهش دهيد و بگذاريد هشت دقيقه در آن حالت بماند. در يک کاسه، يک فنجان از آب مرغ را با آرد مخلوط کنيد و آن را با همزن هم بزنيد سپس به آرامي مخلوط را به تابه اصلي اضافه کنيد و پيوسته هم بزنيد. مرغ را هم بيفزاييد. اجازه دهيد همه آن ها پنج دقيقه بپزد.