ميزاردور/ سالاد کلم سفيد و کشمش
ستاره/ سالاد کلم سفيد نوعي سالاد مجلسي و متفاوت است که به سالاد اندونزي نيز شباهت دارد. اين سالاد را هم ميتوان با سس شيرين و هم سس شور (يا ترش) تهيه و سرو کرد. در اين مقاله سه روش براي تهيه سالاد کلم سفيد و کشمش به شما آموزش داده شده است. طرز تهيه سالاد کلم سفيد و کشمش مواد لازم (۴-۵ نفر) کلم سفيد ۱ عدد کوچولو هويج ۱ عدد ذرت ۱/۲ پيمانه کشمش ۱/۲ پيمانه گردو خرد شده ۱/۲ پيمانه کلم قرمز و گوجه براي تزيين به ميزان لازم سس مايونز، ماست، آبليمو، آويشن، نمک و فلفل به ميزان لازم زمان لازم براي آماده سازي سالاد کلم ۳۰ دقيقه دستور تهيه کلم را خوب بشوييد و آن را روي تخته آشپزخانه بسيار ريز و به صورت رشته رشته خرد کنيد. هويج را بشوييد و روي آن را بتراشيد سپس آن را ريز رنده کنيد. کلم و هويج را در يک کاسه با هم مخلوط کنيد. سپس ذرت آبپز شده و کشمش را به آن اضافه کنيد. سس مايونز، ماست، نمک، فلفل و آويشن را باهم مخلوط کرده و خوب بزنيد تا يک سس يکدست حاصل شود. سس را به مخلوط کلم و هويج اضافه کنيد و کاملا مواد را هم بزنيد تا مواد به سس آغشته شوند. سپس آن را به مدت ۱ ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود. کلم قرمز را بشوييد و رنده کنيد و با آن و کمي گوجه و گردو خرد شده روي سالاد را تزئين کنيد. سالاد کلم سفيد و کشمش شما آماده سرو است ... نوش جان ...