نان لواش خونگي افطار کنيد
کوکپد/ مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد ۸ گرم مايه خمير ۱ ق چ نمک ۱۷۰ ميلي ليتر شير ولرم ۱۵۰ ميلي ليتر آب ولرم ۷۰ گرم روغن مايع مراحل ۱ ساعت ۱- در ظرف مناسبي ،آرد الک شده، نمک و مايه خمير را با قاشق مخلوط کنيد. شير،آب و روغن را بيفزاييد وهم بزنيد (نم را مي توانيد در آب حل کنيد و بعد به مواد بيفزاييد). سپس آن را ۱۰ دقيقه با دست ورز دهيد. ۲- روي خمير آرد بپاشيد و با دستمال آن را بپوشانيد. خمير را در محل گرمي قرار دهيد و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقيقه به آن استراحت دهيد. ۳- پس از گذشت زمان استراحت، خمير را يک دقيقه ورز دهيد و به شکل گلوله هاي کوچکي به اندازه نارنگي به وزن ۱۰۰ گرم چانه کنيد. ۴- چانه ها را در سيني بچينيد و دوباره به آن ۵ دقيقه استراحت دهيد و روي آن را با دستمال بپوشانيد. سپس هر چانه را با وردنه روي سطح آرد پاشي، نازک باز کنيد. ۵- ساج مخصوص ر ا بدون اينکه چرب کنيد روي حرارت داغ کنيد و خمير لواش آماده را با دو دست از روي سطح آردپاشي شده جدا کنيد و روي آن قرار دهيد. ۶- پس از اينکه يک طرف آن پخت برگردانيد و طرف ديگر آن را بپزيد. ساير نکات ساج وسيله براي پخت نان مي باشد که يک طرفش گود است اگر ساج نداشتيد از مايه تابه استفاده کنيد. سرآشپز:آتنا