فرني توت فرنگي مخصوص ماه رمضان ارديبهشتي
کوکپد/ مواد لازم ۴ نفر و بيشتر ۳ ليوان شير ۱/۲ پيمانه پوره توت فرنگي ۲ قاشق غذاخوري آرد برنج ۳ قاشق غذاخوري نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوري گلاب ۱/۸ قاشق چايخوري وانيل ۱ قاشق غذاخوري پودرژلاتين ۴ قاشق غذاخوري شکر مراحل ۱ ساعت ابتدا شير را با نشاسته ذرت و آرد برنج خوب با همزن ميزنيم تا يکدست شود. بعد روي حرارت ميزاريم و بهم ميزنيم تا کمي غلظت بگيرد. بعد شکر را اضافه ميکنيم و مرتب بهم ميزنيم. وقتي به غلظت دلخواه رسيد گلاب و وانيل را اضافه کرده و از روي حرارت برميداريم و ژلاتيني که در کمي آب سرد و حالت بن ماري حل شده را با پوره توت فرنگي که الان فصلش هست را اضافه کرده و يکدست ميکنيم و در ظرف دلخواه ميرزيم و به دلخواه که من با خلال پسته و پرک بادام و خود توت فرنگي و شکلات سکه اي تزئين ميکنيم نوش جان ازهمراهي شما عزيزان کوکپدي کمال تشکر را دارم