سحري/ تاس کباب خوشمزه و مجلسي با مرغ
مجله کوروش/ مواد لازم براي ۶ نفر مرغ: ۶۰۰ گرم سيب زميني: ۴ عدد متوسط بادمجان: ۲ عدد پياز: ۱ عدد درشت هويج: ۱ عدد آلو خورشتي يا آلو بخارا: ۱۰ عدد (آلو بخارا کمي طعم شيرين به غذا ميدهد به همين دليل اگر آلو بخارا استفاده ميکنيد ۵ عدد کافي است) نمک، فلفل، زردچوبه و ادويه کاري: به مقدار لازم رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري گوجه فرنگي: ۳ عدد متوسط آب جوشيده گرم: ۱ ليوان فرانسوي طرز تهيه براي درست کردن تاس کباب مرغ مجلسي و خوشمزه ابتدا بايد مرغها را جداگانه کمي در روغن همراه با مقداري نمک و زردچوبه تفت دهيد. حين تفت دادن مرغها دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را هم به آنها اضافه کنيد و روي شعله ملايم گاز تفت دهيد تا طعم خامي رب گرفته شود. در اين فاصله سيب زميني، هويج، گوجه فرنگي و پيازها را به صورت حلقهاي برش بزنيد. در يک قابلمه مرغهاي تفت داده شده را در کف بچينيد و سپس پياز، سيب زميني، هويج، بادمجان، گوجه فرنگيها و آلو خورشتي را هم روي مرغها بچينيد. روي آنها نمک، فلفل زردچوبه و ادويه کاري بپاشيد و يک ليوان آب اضافه کنيد. درب قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد تاس کباب روي شعله ملايم گاز خوب بپزد و جا بيفتد.