طرز تهيه “سوپ پياز فرانسوي” با دستوري اصولي
نمناک/ موادلازم براي درست کردن پياز فرانسوي کره : 1قاشق غذاخوري پياز حلقه شده : 900 گرم شکر: 1 قاشق چايي خوري آرد : 1/2 فنجان گوشت گوساله :3 فنجان آويشن تازه : 2 قاشق نمک و فلفل سياه:کمي نان فرانسوي : 1عدد پنير سوئيسي : 3 فنجان دلستر :کمي طرز تهيه سوپ پياز فرانسوي اولين مرحله از پخت سوپ خوشمزه فرانسوي کره را داخل يک ماهيتابه بريزيد و ماهيتابه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب شود و بعد پياز را به آن اضافه کنيد و به صورت يک لايه نازک به کف ماهيتابه پهن کرده و سپس شکر را روي پياز ها پخش کنيد و اجازه دهيد پياز ها کمي با شکر بپزند. زماني که مشاهده کرديد پياز ها کاملا نرم و طلايي شدند حرارت آن را خيلي کمتر کنيد تا به خوبي مغز پخت شود حال در اين مرحله آرد را روي پياز ها پاشيده و هم بزنيد و بعد مقداري دلستر،آويشن و گوشت روي آن ها اضافه کرده و اجازه دهيد با هم بطور کامل بپزند و مدت 30 دقيقه زمان دهيد تا ماهيتابه روي حرارت گاز بماند تا به اصطلاح جا بيوفتد براي مزه دار کردن غذا هم از کمي فلفل سياه و نمک مي توانيد استفاده کنيد. بين اين 30 دقيقه اي که غذا در حال جا افتادن است مي توانيد نان تست ها را با کمي روغن چرب کرده و کنار بگذاريد.سپس سوپ را داخل کاسه هاي مورد نظر بريزيد و کاسه ها را نيز داخل ماهيتابه بچينيد و 1 يا 2 تکه از نان ها را در اطراف کاسه ها قرار دهيد. در نهايت 1/2 فنجان پنير سوئيسي را بين 6 کاسه به طوري قسمت کنيد که به هر کدام از کاسه ها مقدار کمي پنير برسد سپس به مدت چند دقيقه ماهيتابه را روي حرارت گاز قرار داده تا پنير ذوب شده و به خوبي با سوپ ها مخلوط شود،ناگفته نماند حواستان باشد تا نان هاي تست نسوزند.اگر تمامي اين مراحل را پشت سر گذاشتيد مي توانيد سوپ فرانسوي خود را سرو کرده و نوش جان کنيد نکات تکميلي در مورد سوپ پياز فرانسوي سوپ پياز فرانسوي جزو غذاي ملل - فرانسوي ميباشد زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30دقيقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد . سوپ پياز فرانسوي را مي توانيد در وعده نهار - ميان وعده - شام - پيش غذا - سرو کنيد . همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - ميل کرد . توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 6 نفر مناسب ميباشد .