ته ديگ بال مرغ؛ ته ديگي متفاوت و خوشمزه
ستاره/ امروزه با مواد مختلفي ته ديگ درست ميکنند که يکي از يکي خوشمزهتر است، مانند ته ديگ کنجدي، ته ديگ بادمجان، ته ديگ چوب شور، ته ديگ کاهو، ته ديگ بال مرغ و ... ، اما به جرات ميتوان گفت که ته ديگ بال مرغ يکي از خوشمزهترين و مجلسيترين ته ديگهاست. پس دست به کار شويد و اين بار برنج را با ته ديگ بال مرغ درست کنيد. مواد لازم( براي ۴ الي ۵ نفر) برنج ۳ پيمانه بال مرغ ۱ کيلو گرم پياز ۱ عدد زعفران، آبليمو و روغن به ميزان لازم نمک، فلفل به ميزان لازم جعفري يا ليمو ترش يا زرشک (دلخواه) کمي براي تزئين زمان لازم براي آماده ساز و پخت ۲ ساعت دستور پخت ابتدا بالها را خوب بشوييد و در يک کاسه بريزيد، سپس پياز را خرد کنيد و همراه با کمي نمک و فلفل، آبليمو و زعفران به آن اضافه کنيد، در آن را گذاشته و بگذاريد براي حداقل يک ساعت بماند تا بالها مزه دار شوند. سپس در يک تابه کمي روغن بريزيد و يک طرف بالها را سرخ و طرف ديگر آن را نيمه سرخ کنيد. حال بالها را از سمتي که کمتر سرخ شده کف قابلمه بچينيد. (قابلمه تفلون و نچسب باشد بهتر است.) برنج را به روش کته بپذيد و صبر کنيد تا آب آن تمام شود سپس برنج را روي بالها بريزيد و با پشت قاشق روي سطح آن را صاف کنيد تا موقع برگرداندن برنجها پخش نشوند. سپس در برنج را با دمي بگذاريد و حرارت را زياد کنيد تا بخار کند. وقتي بخار کرد شعله را کم کنيد تا هم بالها سرخ شوند و هم برنج دم بکشد. پس از نيم ساعت که برنج دم کشيد آن را در يک ديس برگردانيد و دور ديس را با کمي جعفري، ليمو ترش يا زرشک و زعفران تزئين کنيد. ته ديگ بال مرغ شما آماده شد... نوش جان.