برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ترحلوا مجلسي لذيذ و خوش طعم

منبع
بروزرسانی
ترحلوا مجلسي لذيذ و خوش طعم
سايت ستارهمواد لازم آرد سفيد، آرد گندم سبوس‌دار يا آرد سنگک 2 پيمانه سرپر روغن جامد يا روغن حيواني يا کره 2 قاشق غذاخوري روغن مايع 1/4 پيمانه پودر هل 1/2 قاشق چايخوري خلال پسته و خلال بادام و پودر نارگيل براي تزيين به ميزان لازم دستور تهيه ابتدا آرد را الک کنيد تا هنگام حرارت ديدن گلوله گلوله نشود. آرد الک شده را در تابه يا قابلمه‌اي که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. آرد را مرتب با قاشق چوبي هم بزنيد تا به صورت يکنواخت حرارت ببيند و بوي خامي آن گرفته شود. وقتي که رنگ آرد تغيير کرده و کمي تيره شد (به رنگ کرمي درآمد)، حرارت را خاموش کرده و دوباره آرد را الک کنيد تا حلوايي صاف و يکدست عمل آيد. آرد الک شده را دوباره به تابه يا قابلمه برگردانيد و آن را در کناره‌هاي ظرف جمع کنيد طوريکه در وسط ظرف، هيچ آردي وجود نداشته باشد. قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد، سپس روغن جامد يا روغن حيواني، روغن مايع و پودر هل را در وسط تابه يا قابلمه ريخته و شروع به هم زدن مواد کنيد. مواد را مرتب هم بزنيد تا به رنگ مورد نظر شما درآيد، البته اين موضوع را نيز در نظر داشته باشيد که با افزودن شربت به مواد رنگ آن‌ها تيره‌تر مي‌شود. پس از تفت دادن آرد در روغن و رسيدن به رنگ دلخواه، شربتي را که قبلا درست کرده بوديد به آن اضافه کرده و همچنان بر روي حرارت ملايم به هم زدن ترحلوا ادامه دهيد تا شربت کاملا به خورد آرد برود. وقتي ترحلوا به روغن افتاد و مانند يک گلوله از کف تابه جدا شده و در يک طرف جمع شد، حرارت را خاموش کنيد. ترحلوا را در ظرف سرو بکشيد و بسته به سليقه خود آن را با خلال پسته، خلال بادام يا پودر نارگيل تزيين کنيد. نکات مهم براي طبخ يک ترحلواي مجلسي با رنگي طلايي بايد با دقت و حوصله، آرد را بر روي حرارت خيلي ملايم تفت دهيد تا حرارت به صورت يکنواخت توزيع شده و بوي خامي آرد کاملا گرفته شود. در مرحله اول تفت دادن آرد مراقب باشيد رنگ آرد زياد تيره نشود، در حدي که رنگ آرد کرمي شود کافيست. تفت دادن بيش از حد آرد باعث سوختگي آن و ايجاد طعم تلخ در حلوا مي‌شود، بنابراين مراقب باشيد آرد را بيش از اندازه تفت ندهيد. بهترين ترحلوا را مي‌توانيد با آرد‌هاي سبوسداري مانند آرد سنگک درست کنيد که گلوتن پاييني دارد و باعث لطيف‌تر شدن حلوا مي‌شود. استفاده از آرد نانوايي بدون سبوس، باعث کش آمدن ترحلوا مي‌شود که براي رفع اين مشکل مي‌توانيد مقدار کمي آرد نشاسته به آرد حلوا اضافه کنيد. براي ايجاد عطر بهتر در ترحلوا مجلسي در انتهاي طبخ مي‌توانيد چند قطره گلاب يا عرق هل به آن اضافه کنيد. قبل از اضافه کردن شربت، ۲ قاشق غذاخوري شکر روي ترکيب آرد و روغن پاشيده و مرتب هم بزنيد تا حلوا پف کند. به جاي روغن جامد يا روغن حيواني مي‌توانيد از کره در تهيه ترحلوا مجلسي استفاده کنيد. ترحلوا مجلسي را مي‌توانيد با ترکيب آرد برنج و آرد گندم نيز درست کنيد، که در اين صورت رنگ آن روشن‌تر مي‌شود. ترحلوا مجلسي را مي‌توانيد قالب زده يا يا استفاده از قيف و ماسوره به صورت اشکال زيبا تزيين کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره