خورش بادمجان را در هواي بهاري ميل کنيد
سرآشپز پاپيون/ مواد اصلي گوشت خورشتي ۵۰۰ گرم بادمجان ۱ کيلوگرم پياز۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگي۲ قاشق غذا خوري آبغوره۲ قاشق غذا خوري روغن به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهيه زمان تهيه ۳۰دقيقه زمان پخت ۸۰دقيقه ۱ ابتدا بادمجانها را شسته و سپس پوست ميگيريم و چاک کوچکي در آن ايجاد کرده با نمک و آب ميجوشانيم و سپس دز آبکش قرار ميدهيم تا تلخاب بادمجان کاملا گرفته شود ۲ وقتي بادمجانها خشک شد آنها را در روغن سرخ ميکنيم و در همان روغن باقي ماده پيازها را نگيني کرده و سرخ ميکنيم و پس از آن گوشت را اضافه کرده و خوب تفت ميدهيم و پس از آن رب و ادويه را اضافه کرده و اب ميريزيم تا گوشت کاملا بپزد ۳ وقتي گوشت پخت بادمجانها و آبغوره را به آن اضافه ميکنيم زير شعله را کم ميکنيم تا آب غذا کاملا کشيده شود و آن را با پلو سرو ميکنيم. ساير نکات خورش بادمجان سعي کنيد بعد از آبکش کردن بادمجان آن را کامل خشک کنيد و بعد سرخ کنيد تا روغن کمتري بگيرد ميتوانيد از گوشت چرحکرده هم براي اين غذا استفاده کنيد.